Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi sinir stres oldum ya masum, aptal , sevdiklerine değer veren bir çocuğun hayalleri peşinde koşarkenki maceraları olarak başladı seri ve bu karakterin baskı ,kötülük , inanılmaz bir soya sahip olmanın aslında insanın hayalleri peşinde koşmasına engel teşkil etmediğini gösterdi yıllarca. Düşmanın büyüklüğü veya kullandığı hilelerin bir önemi yoktu çünkü luffy ve luffye inananların masum arzuları hep baskın cıktı, luffy ve tayfasının ona olan inancıyla masum bir aptalın hayallerini gerçekleştirme çabasını gördük ya yıllarca ulan yıllarca. Önce dedin ki roger'a benziyor saçma ama dedik tamam sonra joy boy cıktı e hadi o da tamam e sonra meyve çok önemli cıktı e yuh artık birader ne istiyorsun sen hikâyenden. Narutodan farki ne bunun şimdi yillayca iki kaydes kavgası oldu şimdi de naruto ve sasuke bu kavgayı yapan son nesil demekten ne farkı var bunun im samada luffynin sasukesi mi olacak veya karasakal . E death metal yapan bir çocuğun zirveye çıkma hikayesini yazayım son boss olarakta rapçi birini koyuyum işin içinden cikamaýinca da habil ile kabilden itibaren bu kavga sürüyor kabil rapçi habil death metalci diyim bu kavga bitsin diye de linkin park cıktı rap ve rock birleşti diyim bitsin böyle hikaye yazıcılığı mi var . Ne bu simdi ayy valla delircem ya
 
Ace ile ilgili tonla bilgi, roman vb iş yapıldı ve Odaya da danışıldığı söylendi. Sana şunu diyebilirim ki Law, hatta Kid bu gösterilenlerden daha potansiyelli. Çakmak gazından yanan bir ateş adamdan çok şey beklememek lazım.
Bu gidişle Sabo aynı meyveyle magma yakacak. Oda'nın sınırları yok detaylara çok takılma derim. Law ve Kid bu arc iş yapmaları gerektiği için bizimkiler gibi uçtu. Bizimkiler de ölmemeleri gerektiği için tarihte eşi benzeri olmamış şekilde uçuyor. Ace'i çizse bu arc direkt MF'den getirip çizse o da uçacaktı.
 
Olum adamın genetikten sülaleden avantajlı olduğu yetmezmiş gibi bide meyvesi de baya avantajlı bi meyve çıktı.Lütfü abim zaten doğuştan kk pek bir şey yapmasına gerek yokmuş aslında.
Ya sülale işi artık herkes de var artık birinin torunu birinin genleri falan ama şu meyvenin gerçekten basit kalmasını istiyordum gerçi bu hali komedi ama yok abi resmen işleniş senaryosu bile kötü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 175)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık