Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte o hayali meyveyi Oda bize Paramecia diye satarak bizleri kandırdı.
Evet. Yorucu olmasa bir ara bütün bölümlere bakmak lazım Luffy'nin meyve gücü ne olarak tanımlanıyor diye. Luffy hep "lastik adamım, lastik adam oldum vs." diyordu, Enel'le karşılaşmasında Nami de "lastik adam" olarak falan tanımlıyordu. Bu bölüm gördüğümüz üzere Luffy'nin meyve gücü "lastik olmak" değil "lastik adam olmak" aslında. Manga boyu bu şekilde anlatıldıysa hoş olabilir. Arada fark yok gibi görünüyor ama hoş bir nüans var bence ileriye yönelik.
 
Bilfiil kaçan meyve ve Roger'ın söylenilen sözleri. Meyvenin Dünya Hükümeti'nin elinde olması dolayısıyla Roger'ın gerçekleşmeyen hayali;
Meyveyi yanlışlıkla(çokomelli) yiyen çocuk ve hayalinin gerçekleşecek olması;
Asırlardır uyanmamış meyve... Meyvenin iradesiyle dirilip, onca yüzyılın ağırlığını sırtlayacak ve Dünya'ya meydan okuyacak çocuk.

Kdfjksklfdjklfsdl foreshadow ustası gOda... Yersen.
 
Eğer mevzuyu buraya kilitleyeceksek Dattem o zaman evrenin en potansiyelli ikinci adamı demek de afakinin afakisi bir yorum olur. Ölsün diye çizildi ve öldü. Bu arada bu arc çizildi zaten bir ara. Beyazbıyık Wanoya yardım etmesin diye dövüyordu ve o da baba hasretini gideriyordu böyle böyle.
Benimki hissiyat o his sana geçmemiş olabilir eyvallah. Ama tekrar diyorum Law'dır, Kid'dir bunlar Ace ile karşılaştırılacak karakterler değil. Ne yazık ki ölmüş gitmiş adamın üstünden ispat edilebilecek bir şey yok ondan boşa tartışmış oluruz. Dediğim gibi hissiyat meselesi
 
MEYVEYLE İLGİLİ SENARYO BOŞLUĞUNU AÇIKLIYORUM!!!!!!!! Gerçek Lastik meyvesi Hükümetin eline hiçbir zaman geçmedi, öyle bir meyve de var mı donanma bilmiyordu, gorosei ismini değiştirtikleri meyvenin luffy tarafından yendiğini yeni anladı sebebini açıklayacağım, ilk olarak şuanki gorosei 800 yıl önce ismi değişen meyveyle aynı adı taşıyan lastik meyvesini luffy nin yediğini düşünüyordu. Yani ismi değişen değil gerçek lastik meyvesi yediği düşünülüyor, çünkü shanks veya tayfası bu sırrı sakladıkları ya da onlarda değişmiş adıyla biliyorlard............meyvenin lastik dışı özellik gösterdiğini ilk doff anladı ancak hikayeyi bilmediği için üzerinde durmayıp 5 kadime ötmedi, farketmeleri bu savaşa kadar sürdü, bu meyvenin hito nika olduğunu ilk anlayan kişi KAİDOYDU. Lastik dışı özellik gösterdiğini anladığı zaman farketti ve luffy uyanış açamadığı için hayal kırıklığına uğradı sen JOY BOY olamazsın dedi, bu sırada suyun altında sesler duyma falan uyanış belirtileriydi, tüm bunları gören cp0 casusları meyvenin gerçek lastik meyvesi olmadığını anladı ve 5 kadime söylediler, yaşlılar meyvenin uyanacağını anladılar ve ölüm emrini ise zunesha nın olanları(davullar) hissedip gemilerin karşısına çıktığında emin oldular. @Smoker yöneticilik verirsin artık 😏😏😏
Komik değilsin.
 
Adam zaten korsanlığa 3-0 önde başlamış diğer kk olmak isteyen rakiplerine göre.Böyle olunca başarısına gölge düşüyor bence ki Lütfü'nün hiçbir galibiyeti etkilememiştir şahsen beni.

Keşke dümdüz vasıfsız bi eleman olup buralara gelseydi.
Mugiwara Tayfası'da az çok öyle işte bizim tayfanın ilk üçlüsü atadan güçlü usopp'da öyle diyebiliriz ben şahsen Ata'dan gen yolu ile güçlü olmasına çok takılmam ki gerçek hayatta da böyle atalarının gen mirası ile güçlü olabiliyorsun ama meyve olayı beni gerçekten üzdü.
 
Sanji'nin yenemeyeceği adam mı o kim ya öyle biri mi var? Sanji'nin yenemeyeceği şu arada bir Luffy bir Big Mom bir de Kaido var. Sanji'nin yenemeyeceğini iddia ettiğin adamı gen uyanışı açmadan bile durdurdu. Tekmelerinin gücü eşit seviyedeydi. Animeyi izleyip de kendini avutma öyle olmadığını mangada sende gördün. Ayaklarını çarpıştırdıklarında eğer King üstün taraf olsaydı Sanji'yi çok kolay savuştururdu ama Sanji'yle iki kez ayak tokuşturdular ikisinde de fiziksel güç olarak ortadaydı. Gen uyanışı sonrası haliyle tokat manyağı yapar. Queen'e bile zorlanmadan tokat attı, gen uyanışı haliyle King'i de tokat manyağı yapar bir sonraki arc bunu göreceksin daha güçlü bir rakiple karşılaştığında ve yendiğinde bunu anlayacaksın.
İyi o zaman senin mantığına göre yaşlı Ray Kizaru'dan güçlü. Adam nasıl engelledi kesti Sanji'nin King'e yaptığından çok daha fazlasını yaptı hem de Sanji gibi 2 atak engelleyince yere zımbalanmadı. Baya güzel mantıkmış. Sanji Queen zorlanmadan yenmedi yenince bayıldı gitti. Sağ kol adama o yaptıklarını yapamaz King çok daha hızlı ayrıca Zoro'nun kral hakili bir saldırısından hasar bile yemedi. Kağnı Queen gibi kafa atmaz King atsa bile Zoro'nun atağından hasar yemeyen adam o bayılıp gitmez büyük ilhtimalle. Bir sonraki arc güç artışı alarak yencek daha güçlüsünü yenerse.
 
karasakal denizciler onu alacağına ben alırım diyip yola çıkmıştı luffy meyvesi o kadar mitolojik bi meyve çıkıp o kadar önemli ise wanoya doğru gelme ihtimali oldukça yüksek değil mi?
Bence çok erken bir karşılaşma olur, ayrıca hem BB'nin hem sağ kolu Shiryu'nun ödül olarak yükselmesi için çılgınca bir şeyler yapmaları lazım, sanırım hem Luffy hem BB farklı yerlerde büyük işler başarıp çok büyük ödül seviyesine ulaşacaklar, ve zirvede buluşacaklar, Wano'da buluşmaları şuan çok erken.

BB'nin bahsettiği şey, Denizcilerin adamlarını yolladığı şey ile aynı, çünkü Akainu Wano'ya yollayacak adamımız yok demişti, bütün adamlarını Wano dışında bir yere yollamışlar, BB'de Denizcilere bırakacağıma ben alırım diyor muhtemelen Antik Silahlardan birisi bulunmuş olabilir Wano dışında başka bir yerde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 189)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık