Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaidonun vuruşu oden tekliyor iken bunun aynısının üst versiyonunu luffy yiyor gelipte burada aman kaidoya çok kişi girdi diye kıyaslamakta ne bileyim... Tam komedi
1.Kaido Oden'e tek atmadı off panel kapıştılar. En son darbeyi öyle yedi sadece Oden.
2.Kinemon bile sağ çıkıyor benzer saldırıdan :hhh:
 
Dövüşü adil buluyormusun ?
İsmine bakarak luffy için söylendiğine emin olup mesaja bakınca bir daha emin oldum.

Zaten Luffy dövüşünden bahsediyorum. Gündem zaten Luffy vs Kaido değil mi? Bahsettiğim şey de 2v3, 1v2 falan değil. 5-6 kere bayılan birisinin hâlâ uyanış açabilecek olması. Kaido kaç kere bayılttı bunu, işini bitiremeden bir şekilde kurtuldu Luffy. Dünyanın en gaddar korsanına bak sen.
 
Tamam da vuran kişi Kaido. Dediğin saçma yani. CP0 tutmadan o saldırıdan hiç yememiş de ilk defa dikkati dağılınca yemiş gibi davranıyorsun. Geleceği görmesine rağmen o saldırının "alt" versiyonunu yiyordu zaten. Luffy, Kaido'yu iyice bir benzetse; sonra Canavar Korsanları Luffy'i tutsa, Kaido o sırada mitolojik meyvenin de vermiş olduğu yetenekle iyice bir yenilense ve savaşa devam etseler, diyecek misin böyle adil olmadı birisi de Luffy'i dövsün iyice diye?
Yemesi önemli değil ona göre savunma yapıyor adam bildiğin engelliyor yapacak hiçbir şeyi kalmıyor. Luffynin gücünü bilmesek ve kaido dediğini yapsa eminim kimse bundan şikayetçi olmazdı.
 
Redon bölümü eleştirenlere cevap vermiş.
I knew perfectly well that this was going to happen and that the forum was going to be filled with beastly hate without having seen the FULL chapter (for the record, this time even the leakers have warned us). Anyway, there each one with what he says, many of you are going to have to eat some of your words in a couple of days for not being patient
Hadi lan ordan...:artiz:
 
Abi ben bu kadar da saçma olduğunu düşünmüyorum çünkü daha meyvenin ne olduğunu bilmiyoruz ve anlayamadık sadece ismi değişti. Bence meyvenin gücü meyvenin kullanıcısıyla alakalı. Yani bu meyvenin kaçabildiğini söylediler, 800 yıl kaçtığını söylediler. Yakalayamadıklarını söylediler. Demek ki meyve kim tarafından ele geçirilmesi gerektiğini biliyordu. Yoksa Luffy den kaçamaz mıydı? Ben meyvenin kaçma olayının ayaklanıp gitme olarak değil, kamufle olup saklanma gibi ya da özelliğiyle alakalı bir gizlenme olduğunu düşünüyorum. Ve Luffy yemeden o meyve kaçamaz mıydı? Shanks'tan veya Luffy'den?
Bence olay meyveyi Luffy'nin yemesi. Luffy yediği için bu meyve bu kadar güçlü olacak. Meyveyi sadece Joy Boy reenkarnesi olan kişi uyandırabilir. Yoksa bir mitik zoana göre çok güçsüz bir meyve. Ama Joy Boy yerse ve uyandırırsa işte o zaman meyvenin gücü efsane oluyor gibisinden düşünüyorum. Luffy özel biri kesinlikle. Ama bence serideki asıl olay tesadüflerin birbirini yakalaması gibi bir şey olacak. Tarih ve kaderin tekerrürü gibi. Çünkü Java Kralı Joyoboyo'nun hikayesini de bilenler varsa orada da geçer ki tarih kendini tekerrür edecek falan filan. İlginizi çekerse teori kısmına Joyoboyo/Jayabaya'nın hikayesini ve bizim serimizle olan bağlantısını yazıp anlatabileceğim bir konu açabilirim.
Daha önce de dediğim gibi Oda Sensei bize bunu gayet güzel bir biçimde yedirecek ve olumsuz yorumların hepsini unutacağız ben buna eminim. Oda sensei en azından beni ve takip eden arkadaşlarımı hiç yanıltmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık