Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D: Is Luffy made of natural rubber? Or artificial rubber? -A Meteorological Agency Investigation- (Ministry of Education rip off)
O: He's naturally stupid rubber.

Acaba bu bölümdeki olayla bir ilişkisi var mı bu durumun. Pireyi deve yapmak gibi görünüyor farkındayım da "neden "He's made of natural rubber" değil de "He's naturally rubber" demiş, altında bir ima mı yatıyor acaba" diye düşünmedim değil.

Nüansını koruyarak çevirmeyi beceremedim de şöyle diyeyim; okur, "Luffy, doğal lastikten mi oluşuyor yoksa suni lastikten mi?" diye soruyor, Oda ise "Luffy, doğal olarak/mizacen lastik" diyor.

Luffy serinin başından beri de "Lastik adamım" veya "Gomu gomu no mi yedim ve lastik adam oldum" diyor. Lastik meyvesi değil de lastik adam meyvesi yediğinin sinyalleri verilmiş olabilir.

Bu, serinin başında düşünülmeyecek bir şey de değil aslında. "Luffy, lastik meyvesi değil de lastik adam meyvesi yemiş olsun." demiş olabilir Oda, birbirine yakın şeyler. İstediği gibi lastik meyvesi yemiş gibi kamufle de edebilir. Meyve adının Hito Hito no mi: Model Nika olduğuna son zamanlarda karar vermiş olabilir ama Luffy ve Güneş Tanrısı paralelliği de serinin başından beri işlenen bir şey zaten.
 
Zaten suç bizde. Oda'dan ciddili middili bir şeyler bekliyorduk.
Boşuna anket yapıldı sitede.
 
Kaidonun vuruşu oden tekliyor iken bunun aynısının üst versiyonunu luffy yiyor gelipte burada aman kaidoya çok kişi girdi diye kıyaslamakta ne bileyim... Tam komedi
Tamam da vuran kişi Kaido. Dediğin saçma yani. CP0 tutmadan o saldırıdan hiç yememiş de ilk defa dikkati dağılınca yemiş gibi davranıyorsun. Geleceği görmesine rağmen o saldırının "alt" versiyonunu yiyordu zaten. Luffy, Kaido'yu iyice bir benzetse; sonra Canavar Korsanları Luffy'i tutsa, Kaido o sırada mitolojik meyvenin de vermiş olduğu yetenekle iyice bir yenilense ve savaşa devam etseler, diyecek misin böyle adil olmadı birisi de Luffy'i dövsün iyice diye?
 
bölümün kendisi ve belki birkaç bölüm gelmeden net bir şey söyleyemiyor insan. heleki bu kadar beyin fırtınası oluşturulmuş olan bir yerde herkesin neredeyse bir seneryo yazdığı yerde hayal kırıklığı olmama ihtimali yok. tüm seri için şunu söyleyebilirim ama one piecede çelişkiler ve tutarsızlıklar olsa da anahatlarında bir tutarsızlık olmadı. bu nedenle biraz daha keyif almayı tercih ediyorum. Spoiler bu haliyle la nevoluyor dedirtiyor şimdilik
Nedir hocam bu bozulmayan ana hatları açıklayabilir misin? Mesela serinin başından beri izlediğimiz meyvenin değişmesi veya bu kadar önemli bir meyveyi 5 dakika öncesine kadar kimsenin takmaması gibi durumlar söz konusu değil neticesinde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 133)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık