Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm yorumları okumaya üşeniyorum, ilk başlarda birisi insan meyvesi yediğine göre insan değildir vs demiş de öyle bir şey yok. Sengoku da insan meyvesi yemişti, Luffy ile aynı yani meyvesi. Arada söylenmiş olabilir.


Açıkçası hayal kırıklığına uğradım baya, yani şimdi Nikanın özelliği ne? Lastik insan olması falan ise o zaman amaç ne?

Gearların zoan formu olmadığına eminim, sonuçta lastiğin gerçek özelliklerini kullanarak vücudunu etkiliyor. Zoan türü bir değişim yok ama mantığı ne yani?

Umarım spoilercılar bizi trollüyordur.
Meyvenin özelliğini lastik bildiği için lufyy'de ona göre gelişim çalışma falan yaptı ama aslı farklı çıktı en kötü bi rayleigh flash back yeni özellikler falan derken akar gider.
 
Bir de artık herkese böyle mi bakmamız gerekiyor? Brook'un meyvesi de aslında insan insan: iskelet modeli. Wapol aslında insan insan: Obezite modeli...
 
Dediğim gibi mitolojik zoan çıkmış sanırım reçine/kauçuk da olabilirdi ancak mitolojik zoan olması onu Logia seviyesine koyuyor.

Enies Lobby'de Nami Luffy için rakipleri sezme konusunda onun burnu Chopper'dan bile daha iyi koku alabiliyor diyordu, hayvani bir taraf var Luffy'de, Luffy'nin meyvesi Sengoku'nun Buddha'sı gibi zoan: model insan Joy Boy olabilir.

Hito Hito no mi: model Daibutsu, bu Sengoku'nun meyvesi.

Hito Hito no mi: model Sun God Nika / Joyboy, bu da Luffy'nin meyvesi olur. Brook gibi öldüğü zaman belki de meyve aktif oluyordur.

Yalnız Oda bildiğin kasıtlı yanlış bilgi verdi, zamanında Luffy'nin meyvesi için en güçlülerden biri değil sadece komiklik yapabildiği için seçtim falan diyordu. Veya kararını değiştirdi bir süre sonra, böyle olmayacak ben en iyisi Luffy'nin meyvesini de Logia / mitolojik zoan yapayım en iyisi dedi.
 
Meyvenin kendi iradesi olması vs konuştuğumuz şeylerdi ancak lastik olmaması bunca zaman bize yapılmış efsane ayıplardan oldu. İhtimal vermediğim için meyve yine lastiktir ama ope ope gibi başka bir ismi daha vardır demiştim. Ama baya baya meyve değişti. Yanıldık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 196)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık