Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyanışta enerjisinimi artırdı en son bitik haldeydi diğerleri uyanış kullanırken çok enerji harcadılar tam tersi bi durum olabilir bölüm ciksinda iyice bakalım.
 
1 Nisan Şakasının erken bir versiyonu falan olabilir. Eğer değil ise OP tarihinde ilk defa kişisel olarak hayal kırıklığına uğramış olacağım. Hatta "aslında o saçlar Luffy'nin değil, Kaidô alanı terk edince Caribô alttan sızıp Luffy'yi kurtarmaya gelmiş" gibi tarihi bir trollüğü bile yemeye hazırdım. Ancak gerçekten de mevzu buysa, Oda Sensei herkesi ters köşe yapacağım derken ggüzelim seriyi piç etti denilebilir. Yine de en azından 3 sayı daha şans vermek lazım, başka bir bağlantı kurulur belkim... in Goda we trust!
 
Luffy neden öldürülmedi sorusunun cevabı çok basit: yakalayamadılar. Adamın göğsündeki yarayı gördüyseniz öldürülmeye çalışıldığını anlarsınız zaten. Meyve uyanışı güzel oldu ve reankarnasyon fantezisi yalan oldu. Herkesi memnun etmek imkansız zaten ama kurgu ilk baştan beri çok sapmadan paralel bir şekilde ilerliyor bence.
 
Tüm yorumları okumaya üşeniyorum, ilk başlarda birisi insan meyvesi yediğine göre insan değildir vs demiş de öyle bir şey yok. Sengoku da insan meyvesi yemişti, Luffy ile aynı yani meyvesi. Arada söylenmiş olabilir.


Açıkçası hayal kırıklığına uğradım baya, yani şimdi Nikanın özelliği ne? Lastik insan olması falan ise o zaman amaç ne?

Gearların zoan formu olmadığına eminim, sonuçta lastiğin gerçek özelliklerini kullanarak vücudunu etkiliyor. Zoan türü bir değişim yok ama mantığı ne yani?

Umarım spoilercılar bizi trollüyordur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 132)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık