Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ben bu kadar da saçma olduğunu düşünmüyorum çünkü daha meyvenin ne olduğunu bilmiyoruz ve anlayamadık sadece ismi değişti. Bence meyvenin gücü meyvenin kullanıcısıyla alakalı. Yani bu meyvenin kaçabildiğini söylediler, 800 yıl kaçtığını söylediler. Yakalayamadıklarını söylediler. Demek ki meyve kim tarafından ele geçirilmesi gerektiğini biliyordu. Yoksa Luffy den kaçamaz mıydı? Ben meyvenin kaçma olayının ayaklanıp gitme olarak değil, kamufle olup saklanma gibi ya da özelliğiyle alakalı bir gizlenme olduğunu düşünüyorum. Ve Luffy yemeden o meyve kaçamaz mıydı? Shanks'tan veya Luffy'den?
Bence olay meyveyi Luffy'nin yemesi. Luffy yediği için bu meyve bu kadar güçlü olacak. Meyveyi sadece Joy Boy reenkarnesi olan kişi uyandırabilir. Yoksa bir mitik zoana göre çok güçsüz bir meyve. Ama Joy Boy yerse ve uyandırırsa işte o zaman meyvenin gücü efsane oluyor gibisinden düşünüyorum. Luffy özel biri kesinlikle. Ama bence serideki asıl olay tesadüflerin birbirini yakalaması gibi bir şey olacak. Tarih ve kaderin tekerrürü gibi. Çünkü Java Kralı Joyoboyo'nun hikayesini de bilenler varsa orada da geçer ki tarih kendini tekerrür edecek falan filan. İlginizi çekerse teori kısmına Joyoboyo/Jayabaya'nın hikayesini ve bizim serimizle olan bağlantısını yazıp anlatabileceğim bir konu açabilirim.
Daha önce de dediğim gibi Oda Sensei bize bunu gayet güzel bir biçimde yedirecek ve olumsuz yorumların hepsini unutacağız ben buna eminim. Oda sensei en azından beni ve takip eden arkadaşlarımı hiç yanıltmadı.

Green Lantern güç yüzüğü mü bu kendi kullanıcısına gitsin?
 
Yıllar sonra siteye mesaj atıyorum bu bölümün beklentisi ile tekrar giriş yaptım ama gel gör ki muhtemelen shounen tarihinin en büyük redconlarından biri ile karşı karşıyayız. Bu olay her ne kadar azcık canımı sıkmış olsa da seriye yeni bir boyut getirecek gibi görünüyor. Zoan tipi olmasına rağmen nasıl meyve her an aktif kalıyor bu gerçekten merak konusu. Çok muhtemelen bu mevzu Luffy'nin Kaido'yu yenebilmesi için çok sonradan seriye eklenmiş bir şey gibi görünüyor. Çok arada kaldım ancak umarım Oda-sensei meyvenin işleyişi ile ilgili olarak daha detay verir ve hikayeye oturtur yoksa gerçekten çok büyük bir fiyasko haline gelebilir :(

Bakalım belki bir kaç şey daha paylaşırlar ama tüm bölüm bu doğrultuda şekilleniyor gibi görünüyor.
 
luffy diyo bunu bitirelim falan. Bu sırıtmayı genelde ezerken gördük. Kaido çok fena şamar yiyecek. tip bence fena degil. Zaten komedi karakter. Hep öyle oldu. G3'te küçülürken, g4'te zıplarken. Şimdi de saçlar ama ciddi halinden ziyade bu daha iyi gibi.
 
Biraz uzun olacak ama yazayım Mihawk san :)

Şimdi One Piece denen seride güç dengesi diye bir şey yok gerçekten yok biz ne kadar abi bak bunu kral hakisi var bunun meyvesi iyi bunun gözlem hakisi çok iyi falan bak şu şunu yendi bunu kesin yener gibi gibi bir çok sey üzerinden denge kurmaya çalışsak bunu başaramıyoruz yani Oda öyle bir denge kurmuş ki(kuramamış haha) ne olduğu belli değil seride acayip acayip şeyler oluyor. Zoro denen karakter İKSİR içti abi iksir aloo haha hatta bunu o zaman da yazmıştım "ben artık eğlenmeye bakıyorum" diye çünkü neyi tutsak elimizde kalıyor. Bu seride savaşların mantıksızlığı üzerinden ilerlersek seride en çok denge bulmuş vs ler Luffy ninkiler çünkü bu adamın elle tutulur şeyleri en azından var eğitimler vesaire ama bak Zoro ya iksir içti adam sonra bi anda Kral Haki makinesi oldu ve hic bir temeli yok adamın yani varsa da bilmiyoruz ileride belki çıkar Mihawk öğretmiştir diycem ama Zoro nun da haberi yok hahaha Sonra bu Zoro sağ kol denen adama TEK atıyor böyle bir şey olabilir mi abi? Saçmalık. Hep Zoro üzerinden gidiyorum çünkü Luffy ile beraber en çok seveni bulunan karakter diye hep gözümüzün önünde diye.

Şimdi bakıyosun Kaido adam öküz gerçekten öküz yani Oda Luffy ile Kaido arasında gerçekleşen savaşta DİĞERLERİNE oranla iyi işledi yani güzeldi denge olarak. Haa bide aklıma geldi Bigmom gibi bir imparator haşat oldu aşağıda haha iki tane ÇÖP gökten gelen güçle bi anda uyanış açıp canavar oldular imparator deldiler... Yani seride o kadar saçmalık var ki... Ben diyorum ki en iyisi, en iyi işlenen Luffy ile Kaido arasında geçendir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 185)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık