Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem luffy'nin meyvesi lastik değilse neden enel'in saldırısı işlemedi.Zaten yazar G2'den sonra saçmalamıştı şimdi iyice batırdı.
 
Bölüm güzel olmasına güzel de o spoilercı tayfa ne diye bu kadar uçmuş anlam veremedim. Luffy'nin meyvesi mi? Ulan burada bile Nika meyvesi çıkar mı acaba diye defalarca kez tahminlerde bulunduk zaten. Şok edici bir bilgi değil ki bu olm :/
Kanka bizim forum normal değil. Net söylüyorum şuradan bir komisyon toplayalım Oda'dan daha iyi yazarız seriyi. :D
 
Gomu gomu'nun bu efsane meyve olduğunu kesin biliyorlar mıydı önceden? Belki G4 görüldükten ve haberi Gorosei'ye gittikten sonra anlamışlardır?
Mantıklı bir açıklanması bulunmuyor bir şekilde. Kendileri Gomu Gomu diye değiştirmiş ismini zaten. 800 yıldır peşinde oldukları bir meyvenin ismini Gomu Gomu yapıyorsun. Birileri adı Gomu Gomu olan bir meyve yiyor ve sen peşine düşmüyorsun. Bu adamda bas bas bağırıyor Gomu Gomu diye her saldırdığında.
 
Luffy kendine gülüyor olabilir. Ne malmışım seni çözemedim der gibi elini yüzüne atmış.:D
Böyle olabilir hakikaten. Kafamda canlanıyor gülüşü. "Ahahahaha, demek durum böyleydi. Lastik adam değilmişim" gibi bir şey dese yakışırdı o sahneye. Roger ve tayfasının, Laugh Tale'de olayları çözünce gülmesi gibi. Gözlerden dolayı kontrol Luffy'de değil gibi geldi ama bana.

 
Geçen bölüm bu mantıksızlığın ortadan kalkması için ancak ve ancak meyvenin yeni ele geçirilmiş olması ve ele geçirildikten sonra hemen kaybedilmesi gerektiği ile ilgili konuşmuştuk burada. Aksi takdirde meyvenin taşınması için yani güvende olması için öncelikle tehdit altında olması gerekiyordu çünkü. Ee kim dünya hükümetinin elindeki bir meyveyi almaya çalışacak ? Bu mantıksız olduğu için yeni bulunmuş ve hemen çalınmış olma ihtimali daha akla yatkın geliyordu. Who's Who'nun meyveyi taşıyan kişi olması da böylece mantıklı hale gelmiş oluyor. Aynı zamanda bu bölümde olduğu söylenen meyve bizden kaçıyordu goygoyuna da uyuyor gibi. Fakat şöyle bir sorun var. Meyve senden kaçıyor da gideceği yeri de mi biliyor ? Koskoca denizde sen yola çıkarken sana Shanks denk geliyor. Hiç durup dururken saldırma huyu olmayan adam gemiye saldırıp aa meyve varmış alalım beleş mi diyor ? O meyve de joyboyun meyvesi çıkıyor bak sen şu işe. Sonra o meyve doğu mavideki alelade bir bara geliyor ama nedense masanın üzerine bırakılıyor. Sonra da luffy malı meyveyi yiyor ve olanlar oluyor. Şimdi burada bir Shanks zekası göz önüne geliyor olabilir. Ben de öyle düşünüyorum esasında var bir hinlik bu herifte ama meyvenin kaçıyor dalgası acaba dedirtiyor. Umarım meyveyi hareket ederken falan görmeyiz yani. Hay allah masaya gelmissim allah yutuldum hep yanlıslıklen :(
Adam garp‘ın torunu dragonun oğluna yediriyor, hiç meyve yemese bile özel bir insan luffy.
 
Etçil bir normal zoan ile bence aynı etkileri dezavantaja girmeden aliyon. G4 tekniği Luffy'nin hakisini cayır cayır yiyen bir güçtü. Hiç gereği yok.
Cayır cayır haki yemesi karşılığında ne veriyor peki? İstersen g4 öncesi ve sonrası olarak Dof ve Cracker dövüşlerine tekrar bak. 10 misli güç sağlıyor yahu. Götürüsü olsun bir zahmet. Hakide ilerledikçe kral hakiyi saldırılara eklediğinden beri ihtiyacı azaldı bu modlara, bak bunu kabul ederim. Geçici bir ihtiyaçtı yani.

Alevli teknikler, Boro breath'den etkilenmeme bile bu meyveye bağlanabilir. Hani nasıl etkilemedi diye sorunca, ''guts" diyordu ya...


Alttakini de ekledim sonradan.

"Bu mistik bir zoansa ve bu kadar özelse, uyanış hariç diğer her özelliği neden bu meyvenin mistik olmasından soyutluyorsunuz? Aksine bu pencereden bir daha bakmak lazım. Luffy'nin dayanıklılığından, alevli saldırılara, alevden etkilenmeyişine vs."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık