Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada dünya hükümetinin önemli konularda kendi içindeki kişilere daha fazla güvenmesini mantıklı buluyorum. Amiraller diyoruz sakazuki karşılarına çıkıp bağırıyor. Kuzan adalet anlayışı uyuşmuyor diye ayrılıyor. Fujitora secdeye varıyor. Smoker zaten başka bir hikaye. Her biri yüksek rütbelerde farklı düşünen adamlara çok önemli mevzularda güvenilmez. Bu yüzden bunu anlıyorum ama hükümetin içinden amiral seviyesi güçte adamlar çıkmazsa eleştirilir doğal olarak.
 
Mantıklı bir açıklanması bulunmuyor bir şekilde. Kendileri Gomu Gomu diye değiştirmiş ismini zaten. 800 yıldır peşinde oldukları bir meyvenin ismini Gomu Gomu yapıyorsun. Birileri adı Gomu Gomu olan bir meyve yiyor ve sen peşine düşmüyorsun. Bu adamda bas bas bağırıyor Gomu Gomu diye her saldırdığında.
İsmini değiştiren Gorosei olmayabilir.
Bu arada sadece fikir alış verişi yapıyoruz. Yazdıklarımı sürekli bir itiraz ediyormuşum gibi düşünme.
 
1043 spoiler yorumlarında da yazmıştım :( : "lastik meyvesi lastik meyvesidir. güneş tanrısı nika meyvesi babandır oda."
 
Meyvenin kendi aklı var ve sanki hükümetten kaciyo denilmiş... Bu meyve gelip luffy i mi seçti yani .... Sanjinin luffy i hissetmesi daha çok hoşuma gitti... Bölüm çıkınca değişir belki dusuncelerim
Evet meyve o kadar özel ki barda tezgahın üstünde açık bir şekilde duruyor.Gel beni ye diyor:respect::respect:
 
Luffy bu saatten sonra daha power up almaz kendi ağızıyla demiş zaten. Şu an Kaido'ya yakındır. Bundan sonra sürelerini uzatır haki kullanımının gear modununun filan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 123)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık