Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin meyvesi sıradan mı güçlü mü tartışmasına geri dönelim.
Bu mistik bir zoansa ve bu kadar özelse, uyanış hariç diğer her özelliği neden bu meyvenin mistik olmasından soyutluyorsunuz? Aksine bu pencereden bir daha bakmak lazım. Luffy'nin dayanıklılığından, alevli saldırılara, alevden etkilenmeyişine vs.

Hepimiz bu vakte kadar bu meyveyi lastik meyvesi olarak tanıdık. Şu an eski hali güçsüzdü, şimdi top tier deyip kapatılamaz. Uyanış hariç meyvenin getirileri üzerinden yorum yapmak lazım, ki ben zamanında öyle yaptım. Ben özellikle meyvenin yendiği anda değil, uğraşıldığında getirdiği potansiyele göre baktım. Bu meyve her ne meyvesiyse farketmez. g2, g3, g4 gibi vitesleri ve g4'ün alt kollarını sağlıyor mu? Bu modlarla beraber inanılmaz hız, güç, çeviklik, savunma geliyor mu? Evet. Dayanıklılık katıyor mu? Evet. Menzilli saldırılar yapıyor mu? Evet.
Tüm bunları sağlayan meyve mistik bir zoan çıkmasa da oldukça iyi meyvedir. Kimse kendini kandırmasın. Başka bir meyve için bu denli özellikler sayamazsınız.
Şimdi bunların üstüne bir de uyanışla 800 yıldır aranan bir mitolojik zoan olduğu ortaya çıktı. Karasakal'ın karanlık meyvesine eş değer bir meyve bu. Serinin en iyi iki meyvesinden biri yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık