Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyvenin akıbeti belli değil mi zaten? Bir şey mi kaçırdım?
The World Government has always tried to get the "Gomu Gomu no Mi", but they have not been able to do it in 800 years.
- It seems as if that Akuma no Mi ran away from them.


Who's Who ile ellerine geçmiş bu meyve. Kaybettikten sonra neden ele geçirmek için bir şey yapmamışlar onu diyorum. Uyandırılmasından korktukları için Luffy'i öldürme emri veriyorlar. Bunu daha öncesinde neden yapmıyorlar peki ? Sanki meyveye Wano'da karşılaşmış gibi tepki veriyorlar.

800 yıldır uyanmadıysa, temel özellik sadece lastik olduğu için akıllarda lastik meyvesi diye yer etmiş olması normal.
Goroseiler bu meyvenin Zoan olduğunu biliyor ama sıkıntı olan o. Adamlar bu meyve bu ismi kendileri vermiş Gomu Gomu no diye. İnsan bir işkillenir birileri bir yerde kolunu lastik gibi uzatıp Gomu Gomu No diye bağırıyorsa. :ehe:
 
Şimdi önemli meyve. Ama önemliden maksadın ne olduğu da önemli. Şöyle ifade edeyim Robin hakkında dünyanın aradığı kadın deniyor pek çok kez. Ama Robin'i ele geçirmek için sadece bir doğrudan girişim oldu. Onda da CP9 ajanlarını saldılar sadece. Kuma'yı da dahil ederseniz iki.

Yani hükümet 800 yıldır peşinde demek "tüm kaynakları seferber ederek arıyor" demek değil. Belli ki meyve hükümetin ajandasında ama daha önemli bir sürü konu var.

Ama gene de bir kez olsun Robin benzeri Luffy'e yönelik hamle olmaması durumunu da açıklamıyor bu tabiki.

Her şeyi duyma olayıyla Robin'in değeri azaldı seride. Yokluğu hiçbir şeyi değiştirmez tayfa için. Luffy zaten duyuyor artık.
 
Luffy kendine gülüyor olabilir. Ne malmışım seni çözemedim der gibi elini yüzüne atmış.:D
Ben uyanışı kendinin gerçekleştirdiğini düşünüyorum meyvein kendi aklının olması yüzüğün iradesi gibi bişeydir bence, zira luffy bütün dövüşlerinde rakiplerinden bişeyler kapar öğrenir vs burda da aklına kaidonun sözleri geldi bence lastik bunu yapamaz diyince uyandı uyandırdı.
 
İnsan meyvelerinin türleri var. Luffy de onlardan birisini yemiş deniyor. Mantıksız olan şey, bu kadar özel bir meyvenin rastgele bir şekilde yenmesi. Shanks özellikle yedirmeye çalışsa mantıksız gelmezdi bu durum.
Rastgele olduğunu hiç sanmıyorum. Shanks, Luffy'ye yedirmek istememiş olsa bile meyvenin olayını biliyordur. Meyve kendi aklını kullanıp Luffy'nin yemesini sağlamıştır tarzı bir senaryo olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık