Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin düşmeden önceki hali yonko seviyesinin birkaç basamak altındaydı. Yonko >>Düşmeden önceki Luffy>>>Sağ Kol gibi bir şeydi. Luffyseverler o haline yonko seviyesi olarak bakıyorlardı da değildi, Kaido'nun bunu rahatça indirmesiyle daha anlaşılır oldu; fakat şimdi uyandığında yonko seviyesi olarak kalkabilir bu doğrultuda Teach bile iki yonko ile savaşamaz. Yani öyle bir savaşta Shanks'in ölmesi mümkün değil gibi. Hükümetle de olan bağını düşününce Shanks'in rakip olması daha muhtemel gibi.
Luffy vs Kaido'da gök yarıldığı anda Luffy çoktan yonkou ligine girmişti. Kaido sake içerek hakisini arttırmış ve CP0 patronunun araya girmesiyle kazanmıştır. Luffy'nin orda kazanamayacağını ben de hissediyordum ama mangaka belli ki Luffy'nin bu son olaydaki dezavantajına rağmen kazanmasını ve Kaido'yu geçtiğini de çizmek istiyor ki bu yola girdi. Zaten Luffy, One Piece evreninin en güçlü yaratığıyla denk savaşıp onu yendikten sonra hiçbir bire bir savaşında artık yenilecek mi diye tamamen eskisi gibi heyecanlanmayacaktık ama hikaye de final aşamasına çoktan girdiği için Luffy'nin artık en güçlü olması, serideki gelecek savaşların heyecanını tamamen de yok etmez ve bu savaşlarının bire bir olması ya da rakiplerinin özel güçlerinin ve planlarının olmadığı hilesiz savaşlar olması zorunluluğu da yok. Luffy en güçlü olsa da dünyayı perde arkasında yöneten üst akıllara özellikle yonkou seviyesinde olduğu beklenen İm'e ve Teach'e yine dikkat etmeli.
 
Bu arada Luffy'nin baloncuğunda "nika" yazıyor, yalnız bu özel isim anlamında bir kullanım değil. Bu yazı Hiragana alfabesinde yazılmış ve birisinin sırıtarak gülmesini ifade etmek için kullanılıyormuş, en sondaki ters c benzeri harfte bu kelime okunurken bu harfe gelindiği an seslendirmenin sonlanması gerektiğine dair bir vurgu belirteciymiş. Özel isim olarak kullanılan "Nika" ise Katanaka alfabesi kullanılarak "ニカ" şeklinde yazılıyormuş, yani kısaca o baloncuk gelen İngilizce spoilerın son satırında yazan "that man smiles quietly" yazısının karşılığı, daha doprusu spoiler bu baloncuğun içindeki yazının çevirisi.

Olayın sun god nika ile bir ilgisi yok yani, varsa da şuanda buna dair bir işaret yok, elimizde sadece pis pis sırıtan bir Luffy var.


3K mesaj arasında buna değinildi mi bilmiyorum ama değinilmediyse söylemiş olayım. Özellikle sen bilmek isteyebilirsin @Alpamis
 
Kalan herkes Kaido'ya dalsa indiremez mi?
Aslında indirebilir. Orada kalanlar içinde Yamato ve Marco var en başta. Akazaya'lar her ne kadar yenilmişte olsalar hasar atabildiklerine şahit olduk. Franky, Oden'in açtığı yaraya sağlam bir Radical Beam atsa Law'da kalan son enerjisini tutturabileceği bir saldırıya yoğunlaşsa, sol kolunun oradan sokup kalbinden ve ciğerlerinden soksa sağ omuzundan çıkarıp sağlam bir şok dalgası atsa Kaido çok ağır bir hasar alır. Bizim vitaminsiz de metalleriyle ezerse daha ayağa kalkamaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık