Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Emre sabahtan beri takılmaya çalışıyon. TB'de 100 kişiyi yalayıp yutmuş eritmişti. Onlar kontrol etmiyordu onu.
Tamam tamam kızma hemen yazmıyorum daha ama çok etiket atıyorlar dayanamıyorum. :) Ne yazacaksın bu bölüme bunun geyiği yapılır anca.
Galiba dbdeki büyük maymun formuna özenmiş Oda.Keşke Joy Boy gibi kişilikler yerine öyle birşey gelseydi.Aklını falan kaybetseydi Chopper gibi ama ezer geçerdi işte Kaido'yu sebebini ayarlamış olurdu.
 
Son panelle ilgili birçok olasılık var olsa da ben luffy’nin kendisi olarak yola devam edeceğini düşünüyorum. Aksi durumda tayfa ve serüven anlamını yitirir. Tayfanın tamamı luffy ile bağa sahip, luffy bedeninde başka birinin peşinden gitmeleri bana pek mantıklı gelmiyor. Tüm tayfanın organik bağını yıkmak olur bu.


Bir meyvenin ismi değiştirildi deniliyor ama daha garip bir durumda var: Tanrı’lar olarak isimlendirilen bir grup varken bu meyvelere şeytan meyvesi isminin verilmesinin nedeni ne olabilir?

Birde marco karasakal ikinci meyveyi yiyince normal insanlar ancak bir tane yiyebilir aksi halde şeytanların savaşından dolayı kişi ölür gibi bir şeyler demişti sanki. Yani meyve aslında yaşayan bir güç. Ama normal kullanıcılar sadece onun gücünden faydalanıyorken onu uyandıranlar o güçle bütünleşiyor. Joyboy’un geldiğini düşünmesi bence bu bütünleşmeden kaynaklı. Meyve uyandığı için aurası da uyanıyor. Şeytan dedikleri şey belki ilk meyveyi yiyen kişinin ruhuyla bütünleşen kısımdır. Yani ilk yiyen ölmüyor o meyve içinde bir şekilde yaşıyor, aura olarak.


Enma gibi düşünürsek, Zoro enmayı kullanıyor diye nasıl oden olmadıysa luffy de meyveyi uyandırdı diye başka bir olmayacak. Sadece Joyboy’un aurası ortaya çıkmış olacak. Luffy her şeyin sesini duyabiliyordu uyanan meyvenin de sesini duyup onunla bütünleşmiş Joyboy’u duyduğundan nika demiş olabilir. Tabi bunlar sadece varsayımlar, herşey Oda’nın kaleminin ucuna bakar. Ama ben bu seriyi batıracağını sanmıyorum.

Son olarak bugünün millat olarak işlenmesi kısmı bana bir denk geliş gibi geliyor. Uranüs ve diğer silahlar daha önce de doğdu ama D’nin iradesini taşıyan bir güç ile denk gelmesi bu zamana denk geldi. nasıl Shanks kolunu Luffy’ye yatırdı Oden de 20 yıl sonraya yatırdı eğer o irade yani Luffy olmasaydı sadece efsane olarak kalacaktı. Kim bilir belki Oda ileride 800 yıl boyunca kaç kes bu silahların uyandığını ama bir şekilde İm tarafından imha edildiğini son savaşta dile getirir... bla bla bla :)
Bak bu bağlantı iyiymiş. Hiç aklıma gelmemişti. Kaido Oden'in aurası diyordu. Benzer şekilde Zunisha'da uyanan meyve için Joy Boy'u hissetmiş olabilir.
 
Bink'in sakesini teslim edecek; Deniz esintisini takip ederek, dalgalara binerek. Tuzlu derinliklerin uzaklarında neşeli akşam güneşi! Kuşlar şarkı söylerken, gökte halkalar resmediyor. Limana, eski memleketime elveda. Gemi yola çıkarken, hep birlikte Gurur'la şarkı söyleyelim. Altın ve gümüşün dalgaları, tuzlu serpintilerde kayboluyor. Hepimiz denizin sonuna doğru yola çıkarken. Bink'in sakesini teslim edecek; Denizde yolculuk eden korsanlarız! Dalgalar yastığımız, gemi yatağımız. Bayraklarımızda ve yelkenlerimizde gururlu kafatası dalgalanıyor. Göğün uzağından şimdi bir fırtına geliyor. Şimdi dalgalar dans ediyor, davullara vuruyor! Cesaretini kaybedersen, bu son nefesin olabilir. Ama dayanırsan, sabah güneşi doğacak! Bink'in sakesini teslim edecek! Bugün ve yarın, hayallerimiz geceyi atlatacak! Vedalarımızı ederek, bir daha asla karşılaşmayacağız! Ama ayın doğacağı bir gece için, bu kadar üzgün görünme! Bink'in sakesini teslim edecek! Dalgaların şarkısını hepimiz Don'la söyleyelim! Kim olduğun önemli değil, bir gün sadece kemik olacaksın. Bu bizim hiç bitmeyen, hep süren eğlenceli yolculuk hikayemiz!

Adam ilk önce çiziyor, sonra çizdiği şeyin üzerine hikaye yazıyor. Sövsek olmuyor, övsek olmuyor...
Son cümleyi okuduğumda aklıma direk Roger'ın okuduğu mektup ve gülüşü geldi. Acaba Joyboy bunu mu yazdı Roger'ın okuduğu mektuba.:hmm:
 
Ben pek böyle düşünmüyorum. Kaido o söylemlerde bulunmuş olsa da iş ciddileştiğinde Luffy'nin saldırılarından bile sıyrılmaya tenezzül etmediği ve istediği zaman indirebileceği gibi bir durum gözüktü benim için. Adam gözlemi kullanıp çok rahat sıyrıldı, bunu yapmadan hemen öncesinde ise darbe yemekten keyif alıyordu. Savaş bu kadar sürdü zira Kaido bunu istedi, Luffy bu kadar dayanabildi diye değil.
Alkol içtiği ve değişik modlara girebildiği için Luffy'nin hızına ayak uydurabildi, öbür türlü alkol içip o değişik modlara girmeden önce zaten zorlanıyordu. Öncesinde ise nefes nefese kalmış olması zaten zorlandığını gösteriyor, 9 Samuray Suulong, Big mom vesaire, uzun zamandır hiçbiri onu böyle zorlamamış. Tam güç Yonko'ya en yakın güç 1010 ve sonrası Luffy.
 
Luffy aynı Luffy.Sadece potansiyel olan gerçek gücünü şimdiye kadar görmemiştik.Onu göreceğiz.Luffy i çünkü kral haki bile bu saatten sonra yetersiz gelecekti.Zoro gibi çok gerisinde olan birisini anca ileriye taşıyacak bir güç artışı yarattı.Luffy artık gerçek kısıtlanmış gücüne sahip oldu.Olan bu.toriko daki jiro yu bilen bilir.Gerçek gücü o kadar fazlaydıki gücü kısıtlanmıştı ve karşısındakileri öldürmemek için silah kullanıyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık