Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Issho vs. Charlotte Katakuri & Charlotte Cracker

Fujitora'da bu vasıf var mı?


  • Kullanılan toplam oy
    204
Gösteriliş biçiminden yola çıkarsak sorumluluğu Fuji aldı öne çıktı.. İşleniş bakımından tek yedi dedim çünkü dövüşü göstermeye bile gerek duymadı Oda , büyük ihtimalle öldü diye bırakmışlardır yoksa 1 milyarlık yonkou commanderını kesin alıp götürürlerdi. Bu yüzden genel görüş tek yediği konusunda.
Aka vs Saka da gösterilmedi.

Öldü diye bırakmışlar mı? Ada'da mı dövüşüyorlar da ortada bırakıyorlar? Ölüp ölmediğini anlayacak hakileri yok mu? Kocaman gemiyi ve içindeki bir ton korsanı neden bırakıyorlar? 1M korsana "tek at" ama yol üstü bırak, devam et. Luffy'i almadım, Jack'i aldım getirdim onun yerine deseydi?
 
Fujitora'daki gözlem hakiyi tam olarak bilmiyoruz, geleceği görme benzeri bir şeyler çıkabilir. Adamın uzaydaki meteoru çekecek derecede kapsamlı gözlemi var. Yani Katakuri'ye o konuda ezileceğini sanmıyorum. Cracker bu seviye için çok düşük kalıyor, Fuji alır bu karşılaşmayı.
 
Issho bu ikisini alamaz diyen 73 kişi ile zıt görüşte olan kişilerce bu 73 üyenin ankete verdikleri cevaba binaen onların sağlığının iyiliğine yönelik büyük kaygı,endişe ve şüphe uyanmıştır.
 
Yakın seviyelerde oldukları kesin de Fuji önde olsa şaşırmam.Mihawk için de şaşırmam artık.
Olabilir. Akainu'da da çıkar gibi geleceği görme.

Yalnız Katakuri'ye cidden büyük artı yazdı bu son bölüm. Marco ve King gibi özel bir meyve ve ırksal özelliği yerine hakisiyle öne çıkkıyor direkt. Cidden özel bir konumda. Bi Beckmann çıkarsa çıkar böyle.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık