Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film



Yorum
Beklentilerimi karşılayamadı cidden. İnanılmaz decerede abartı gördüm filmde, kısaca bokunu çıkarmışlar filmin. Filmin tek güzel yanı Jason Statham olmasıydı sanırım. Eski filmler kadar iyi olmamış. Sonuna zaten diyecek bişeyim yok. Şuda bi gerçektirki Hızlı ve Öfkeli serisinin en iyi filmi ''Rio Soygunu'' dur. Yüksek beklentiler içinde izlemeyin filmi.
 
Walk The Line



Konusu
1955 yılında, adının Johnny Cash olduğunu söyleyen genç zayıf bir gitarist Memphis'teki Sun Stüdyolarına ünlü olmak için gelir. Bu Amerikan kültürünün üzerinde silinmez bir iz bırakacak adamın şöhrete ilk adımlarıdır.

O günlerde şöhretinin ilk günlerini ateşleyen değişik karakteri ve insanlar üzerinde bıraktığı etki bugünün rock, country, punk, folk ve rap starlarına kadar birçok yeteneğin de ortaya çıkmasında ön ayak olmuştur. Kendine has sesi ve kariyeri boyunca kişisel değişimler sert karakterinin bir uzantısı olmuştur. Önceleri kendisini yok eden birçok yıldız gibi yaşayan Cash daha sonraları idol haline gelen "Siyah Giyinen Adam" karakteri bir idol oluşturmuştur.

Yorum
Johnny Cash'i anlatan baya sağlam bir film varmış benim haberim yokmuş bu güne kadar izlemediğim için pişmanım. Jane carter(Johnny'nin ikinci eşi) oynayan oyuncu çok iyi oynamış. Bence kesinlikle izlenesi country muziğin babasının hayatı şarkıları eşliğinde gözler önünde bakın derim bugüne kadar nasıl haberim olmamış hayret :(
 
Night at the Museum: Secret of the Tomb - 2014


Konusu:
New York Müzesi bildiğiniz sıradan müzelerden değil. Buranın sakinleri geceleri canlanıyor! Fakat bir gece müzede tuhaf olaylar baş gösterir ve gece operasyonlarını yürütmekle sorumlu olan Larry bu sıkıntının nedenini aramaya başlar. Müze sakinlerine sihirli bir biçimde hayat veren tablet yok olmaya başlar. Bu tableti yenilemenin tek yolu ise Britanya Müzesi’nden geçer! Larry, New York müzesini kurtarmak için her şeyi göze alır ve oğlu Nick ile birlikte New York’tan Londra’ya tabletin sırrını çözmek için meşakkatli bir yolculuğa çıkar…
Daha önce serinin birinci ve ikinci filmlerini yönetmiş olan Shawn Levy üçüncü filminde yönetmenliğini üstlenmiş. Ben Stiller ise diğer iki filmde olduğu gibi bu filmde de müze koruyucusu Larry Daley'yi canlandırıyor. Kadroda ona eşlik eden isimlerse Robin Williams, Owen Wilson, Steve Cooga, Dan Stevens ve Skyler Gisondo.
Yorum:
Seriyi çok sevmesemde Robin Williams'ın son filmi olduğu için izledim.
Seri zaten eğlencelik çıtır çerez serisi ama ilk'in üstüne bir şey koymamışlar.
Can sıkıntısına izlenir.
10/7
Trailer:
[YOUTUBE]KMKk7Dn__-Y[/YOUTUBE]

Aladdin - 1992


Konusu:
Agrabah şehrinin kalbinde, köylü Alaaddin ve onun yaramaz maymunu Abu, özgür ruhlu güzel prenses Yasemin'i kurtarmak için savaş vermektedirler. Sihirli bir lambayı ovmasıyla hayatı değişen Alaaddin'in şimdi çılgın ve şekilden şekile giren bir cini vardır! Cin'in de yardımıyla Alaaddin artık bir prenstir. Fakat kötü yürekli Cafer ve onun sinir bozucu papağanı Yago da lambanın gizli güçlerinin peşindedir. Şimdi Alaaddin ’ in onları yenmesi, güzel prensesin kalbini kazanması ve en sonunda görünüşte değil, yüreğinde prens olduğunu kanıtlaması gerekmektedir!
Yorum:
Aladdin'in filmi olduğunu bile bilmiyordum :ehe:
Çizgifilmini küçükken hep izlerdim güzel nostalji oldu. Benim gibi izlemeyen varsa kaçırmasın :good:
10/9
Trailer:
[YOUTUBE]gWLa6y7Z2TE[/YOUTUBE]
 


Yorum
IMDb ye girip bastım 10 puanı. Yok böyle bir film, süperdi. Oyunculuğu, görüntü kalitesi, replikleri, müzikleri felan muhteşemdi. Konusuna ve içeriğine zaten diyecek birşey yok. Fırsatınız varsa Sinemada 3D olarak hemen izlemelisiniz. En sevdiğim kısım sanırım Hulk vs. Ironman' idi. Yok böyle bi dövüş :D
 

Konusu
Kore Savaşı gazisi Walt Kowalski, Detroit’in dışında kalan, Hmong (Çinli etnik grup) göçmenlerin kaldığı bölgede yaşıyordur.

Önceleri çevresindekileri sadece yabancı olarak algılarken karısının ölümünden sonra Kowalski, isteksizce de olsa komşularının ırksal sterotipten daha fazlası olduğunun farkına varır. Sonunda onlarla, onu sadece ihtiyacı olduğunda arayan ve yaşlı bir ırkçı olarak gören ailesinden daha çok ortak yönü olduğunu anlar.

Bu zaman içinde bölgenin huzuru, çetelerin yüzünden kaçmıştır ve saldırılarını giderek arttırıyorlardır. Kowalski bu şiddete karşı koymak için yeni bulduğu arkadaşlarını ve komşularını çete saldırılarından korumaya çalışır.
Yorum: Nasıl gözümden kaçmış anlamadım. Clint Eastwood efsane oynamış.Bir karakter ancak böyle canlandırılır.
 


Muhteşem konulu Vampir ve Kurtadam filmi. Her ne kadar eski ve dönüşümler kötü olsada.



Seri 4 filmden oluşuyor.

Underworld 1 ve 2 yi izledim gayet güzel ve git gide güzelleşiyor. Tavsiye ederim
 
Tedavi – The Great Hypnotist

konu
Gizemli ve psikolojik gerilim türündeki yapım, bir hasta-doktor ilişkisine odaklanıyor. Alanında uzman fakat oldukça ukala bir psikiyatrist olan Xu Ruining, hastaları üzerinde hipnoterapi kullanmaktadır. Ancak ailesi tarafından da terk edilen gizemli bir hastası, hayaletleri gördüğünü iddia edince, hayaletlerin varlığına inanmayan Ruining, Ren Xiaoyan üzerinde hipnoz denemeye karar verir. Ruining, bir gün Xiaoyanın rüyasına konuk olur ve hastası konusunda büyük bir tedirginlik yaşamaya başlar.
Yorum
Kesinlikle izlemenizi öneririm ben filme bayıldım
 


Yorum
IMDb ye girip bastım 10 puanı. Yok böyle bir film, süperdi. Oyunculuğu, görüntü kalitesi, replikleri, müzikleri felan muhteşemdi. Konusuna ve içeriğine zaten diyecek birşey yok. Fırsatınız varsa Sinemada 3D olarak hemen izlemelisiniz. En sevdiğim kısım sanırım Hulk vs. Ironman' idi. Yok böyle bi dövüş :D
Aynen katılıyorum efem
 

Kingsman: The secret servise

IMDb 10/8

Konu
Gary “Eggsy” Price, çok küçük yaşta babasını bir askeri görevde yitirir. Bu gizli görev neticesinde ailesine bir madalya takdim edilir ve aileye bir kereye mahsus olmak üzere yardım istemeleri için bir telefon numarası verilir. Aradan 17 yıl geçer, işsiz Eggsy annesinin evinde yaşamaktadır. Bir gün trafikte kargaşaya neden olur ve tutuklanınca karakoldan kurtulmak için madalyayı kullanır. Onu bu olaydan kurtaran ajan Harry Hart ise hayatını Eggsy’nin babasına borçludur. Şimdi Harry, bu sıradan gibi görünen gence, gizli bir bağımsız istihbarat servisi ajanı olmanın yollarını öğretecektir. Eggsy’yi bu yeni hayatında ciddi bir sınav beklemektedir… Yönetmenliğini Matthew Vaughn'un yaptığı filmin senaryosunu Jane Goldman kaleme alıyor. Mark Millar'ın çizgi romanından uyarlanan filmin başrollerini Colin Firth ve Taron Egerton paylaşırken, kadroda onlara Samuel L. Jackson, Michael Caine, Mark Strong gibi yıldız isimler eşlik ediyor.

Yorum
Sölenecek laf yok gayet güzel bi film. Sonu'a bi ayrı güzel :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık