Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Momonosuke'nin ülkenin giriş ve çıkışlarını açmak istememesi aslında Wano'nun hükümete bağlanmasının engellenmesi anlamına geliyor ki baktığım zaman Wano ülkesi üzerine bir dram daha izlemek istemiyorum.

İşte hükümetin Wanolu halka eziyet etmesi,samurayların hapsedilmesi,hükümet baskısı gibi trajedik şeyleri Oda bize seride göstermeyecek demek ki.

Oda'nın bu kararını sevdim açıkçası.

İkinci olarak CP-0'nun güç dengesi çoğu kişinin aksine ben beğendim.Çünkü diğer türlü hükümet çok güçlü çıkacaktı.4 Amiral,Sengoku,Garp ve diğer koramiraller varken birde üstüne çok güçlü bir Cipher Pol birliklerinin olması beni rahatsız ederdi açıkçası.Sonra CP-0 güçlü çıkıp Robin'i falan kaçırmasının da bir nebze önüne geçildi ki ben Enis Lobby Volume 2 izlemek istemiyorum.
 
Luffy kazanır, cp0 kaçırır luffyi. Marineforda idama götürürler sabo ve mugiwaralar marineforda saldırır. Sabo akayı sanji kizaruyu zoro fuji ya da green bullu alır kurtarırlar. Tam kurtardılar bb gelir luffy de bbyi döver. Bu hikayede shanks nerede? Bb onu öldürmüş öyle gitmiştir marineforda.
 
Kaynatıyoruz be oğlum çok ciddiye alıyorsun. Sabaha kadar Kid göm banane, zaten yapıyorsunuz her gün. Ben kaçına ilişiyorum ki? Burada bile meseleyi Kid'e çekiyorsun. Platonik mi oldun la yoksa?
Örnek verdim sadece. Ben de kaynatıyorum zaten ama sen bazen çok geriliyorsun ve sinirleniyorsun. Senin yaptığın bir yerden sonra kudurmak oluyor. :D

Neyse konuyu dağıtmayalım. Benim eleman çatıya çıkıp 1v2 atacak.:oleyo2:
 
Şu izoya yc2 seviyesi neden diyorsunuz arkadaşlar kafam karışıyor.
O karakter yüksek ihtimalle
Marco,jozu,Vista,ace 4lusunden sonra geliyor wb tayfasinda.
Yc5 yani.

Perosta 4. Veya 5. Güçlü adam mesela. Whoda öyle.
İkisi bile tam denk değil ki izoda öyle.

Bence commander seviyeleri de öyle belirli değil bireysel değerlendirilmeli herkes
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık