Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gorosei'nin bahsettigi meyve BB'nin deprem meyvesi olmasin :) yer gök inler heralde. Muhtemelen luffy'dir suan en azindan mantikli olan o gibi duruyor. luffy yoruluyor gibi ama Kaido'da o kadar darbe yesede çok bi hasar almayacak gibi. Ekstra birseyler koymaz kaido, belki 1-2 teknik ve nihai falan. Suan zaten hibrit formda baska formu yok. Ayrica big mom indi. Sonlara geliyoruz. Çok fazla uzatmaz oda. luffy uyanış açinca o da son saldirilarini yapar. Fakat bunlar ada yere inince olucaktir.

Cp0'in birini indirerek saglam is yapti izo. Drake belki karizmayi kurtarmak için o diger maskeliyi indirebilir. Kalan digeri ise iner bir sekilde.

Orochi'nin hali komik :) orada ezilse fena olurdu ama öldukce diriliyor meyveden dolayi belki 3-5 can daha vardir. Hiyori degilde baskasi indiricek heralde insan halindeki momo ya da kınlardan biri.

Digerleri kurtarildi ama sanji, robin ve Brook'u görmedik. Sanji'nin kalkmasi lazim.

luffy'nin yeni teknigi fena degil ama ekstra birseyler degil gibi beklenebilecek bir saldiri black mamba gördükten sonra fakat h.haki ile ayri mesele tabiki. Kaido iyi sopa yiyor. Gelecegi görme olayini Kaido'da etkin kullanamadi. Snakeman ile kombinlemesi lazim hizli da şuan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık