Dof karşısında kullanılmış olsaydı en güçlü form olup milleti paramparça eder derdi.Sırf Kata haterlığından dolayı g3'ten zayıf demişliği var Mw'nin Snakeman için.@Millennium Wizard Kaido'ya kullanmaz diyordu. Güç lazım bounce man kullanır diyordu.
O zaman one piece yok ortadaTam one pieceyi birlikte bulmaya ant içtiğimiz de bu oluyor demiş kaido. Acaba rock korsanları zamanında bu ikisi birlikte one pieceyi bulmak için ant mı içmişlerdi de ve sonradan tanrı vadisi olayı yaşanıp dağıldılar. Bi ton muamma, soru dolu
Doğru söylemiş, snakemanin Boundman ve G3den güçlü olma ihtimali yok. G3 yapsa Kaidoya vuramaz o yüzden snakeman kullanmak zorunda. Dofa karşı da G3 tutturamadiğı icin Boundman yapmak zorunda kalmıstı.Dof karşısında kullanılmış olsaydı en güçlü form olup milleti paramparça eder derdi.Sırf Kata haterlığından dolayı g3'ten zayıf demişliği var Mw'nin Snakeman için.
Çakal Luffy Kaidoyu dikkati dağılmış yas tutarken yakalamış, sorsan 1 vs 1 de yendi der LuffyfanlariVay canına, Big Mom böyleydi de fanı olmadık mı? Kaido gibi ağlardım düşüşüne.
Kid sürekli bir şeyler yapacam diyor@01746 Buraya gel hel buraya.. Kid yerde Law ayakta bitirdi dövüşü diye gömüyordun Kid'i ikiside bitkin düşmüş Kid çatıya çıkalım diyor Law kalsın manam bitti diyor
Ben ağlıyorum Moonlight Sonata açıp...Vay canına, Big Mom böyleydi de fanı olmadık mı? Kaido gibi ağlardım düşüşüne.