Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy nin uyanış açması anormal bir durum olmaz elbette de kol üretmesinin nesi bu kadar özel onu anlamadım. Elbette güçlü olacaktır ama Gorosei'in bahsettiği meyvenin gomu gomu olduğunu hala hiç zannetmiyorum. Kaido yu yenmesi elbette bir problem ama öte yandan bu adaya hiç gelmemiş olsalardı kaido ve Linlin birleşeceklerdi. Yani yine durdurulamaz olacaklardı ve diğerlerinin korktukları savaş gerçekleşmiş olacaktı. Bu durumda bu ikisinden de bağımsız bir şeyleri değiştiren bir şeye sebep olması gerektiğini düşünüyorum ben. Bu uyanış öyle bir uyanış olmalı ki kurulan düzeni terse çevirmeli. Sadece kuru kuruya bir savaş çıkarmaktan fazlası olmalı. İnsanların fikirlerinin etkilenmesine bu düzenin yanında olanların da etkilenmesine dünyayı kaosa sürükleyecek bir kalabalığı değiştirmesine ön ayak olacak bir şey olmasını bekliyorum ben.
 
Big Mom: "Ağzın yok mu?
Merhaba? Nasıl konuşulacağını biliyor musun?
Ma~~~mamahahaha!! Kaç yaşındasın?"
15~~~~~~!? Ne kadar da küçük!!!
Rocks'a ilk katılman mı?
Rocks'a güvenme, güvenilir bir adam değil!!
Ben Linlin!!
Denizlerin Kralı olacak kadın!!!
Tanıştığıma memnun oldum!!"
Hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmaz misali. Düşmana ne gerek var böyle tayfan varken. Big Mom için evlatları göz yaşı dökmez bu ne hal Kaido !
 
Şu an yarı ölü Kiku gelse CP0 patronunu yenebilir
Öyle saçma ve anlamsız Bi hale geldi bu seri.

Üstüne kafa yormaya gerek yok.
 
Geçen aklıma bir fikir gelmişti. Luffy'nin atağı Sanji'nin atağına çok benziyordu. Final atağına baya benziyordu. Sonra dedim ki acaba bir de Zoro'nun final atağına benzer bir atak mı yapacak? Bunu foruma yazmadım herhalde. Çünkü o arada nasıl olacak ki felan diye düşündm. Şu kolların uzayışı felan Zoro'nun durumunu andırıyor sanki. Sırada kendi final vuruşu olacak.

Bu arada Snake Man fena karizma.:D Sol köşe yakıyor.
 
Son düzenleme:
Luffy lilin in mağlubiyeti ile ilgili Jaggy ve diğerleri başardı diyor :D Bu Law ne desin ne yapsın sana daha Luffy adam nerdeyse tayfana katılacaktı senle ada ada gezdi gelinen nokta bu ''Jaggy ve diğerlerindeki bir adam Law'' .Bu wano arcı yıllardır devam ediyor ve yıllardır Luffy ve Kaido vs si izliyormuşum gibi hissediyorum öyleki vs bitse bile inanmayacam sanki sonsuza kadar Luffy Kaido'ya vuracakmış gibi... Savaşın birkaç bölüme biteceğine dair ilk kıvılcım geldi Luffy son saldırılarım bu g4 bitmeden bitirmem gerek diyor halbuki ben birkaç sene daha Luffy vs Kaido izleriz diyordum...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık