Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji & Roronoa Zoro vs. Eustass Kid & Trafalgar D. Water Law

Sanji-Zoro vs Kid-Law kazanan?


  • Kullanılan toplam oy
    208
e bunların hepsi OFFPANEL. :) Kudretli Ulus Kiddin zırhına denk geliyor
Zırhına denk geliyor derken :D Zoronun çöp çektiği Kaidonun rüzgarları bile metalleri kesiyordu.. Bir kaç metal mi engelledi fiziksel olarak korunmasını :d Ikkoku dediğin koskoca slash.. onunla wanoyu deldi geçti kadın sen bana metalden zırh diyon :s
Marmelat yaptıģında Napolyonla temas ettikleri gösterilmemiş, Kiddin duruşundan Napolyonun yarattığı patlamadan dolayı uçup ters döndüğünü anlıyoruz. En sonki baygın yattıklari sahnede ne oluyor zaten belli değil. Kiddin yediği temiz tek saldırı Hawkinsten. BMden nasıl hasar aldığı yok ortada. Buna şimdi BM tanklıyor mu diyeceğiz, yapmayın. :)
Napolyonla temas gösterilmemiş diyorsun ama bir sahne öncesi adam başını tutuyor Linlin'e bakmıyor bile kaçındığı bir tane sahne yok bana hareketsiz adama Linlin koca kılıcını tutturamadı mı diyorsun :D
 
Zoro lobisine karşı herkes olduğu için olabilir açsana Luffy vs Law-Kid onlar birbirini yesin.
Herkesle ugraşan bizim loby ondan kaybediyoruz.
Zoro yükseldikçe düşman artıyor. Yükseklerin başı dumanlı olur.
Aga ben de Zoro'cuyum Kid ve Law'a verdim. Zoro teke tekte ikisini de alır benim gözümde ama Sanji güçsüz kalıyor. Seviye farkı var arada.
Sanji niye güçsüz olsun. Law'ın tehlikeli saldırılarına karşı iyileşme kozu var. Kid'in yavaşlığına karşı da çok avantajlı. Zoro Sanji'den güçlü ama bu vs'deki rakiplere Sanji daha da ters.
Luffy lobisi dediğin içinde her lobinin olduğu bir havuz gibi. Ortak değer :D Kaldı ki ben mesela bizim çocuklardan yana taraf tuttum.
Lütfücüler kripto diyorsun, evet katılıyorum. Sen hakiki bir Sanjicisin İtaçi-kun seni tebrik ediyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık