Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040: Duyulmayan Sözler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 123 47.1%
  • Orta

    Kullanılan: 63 24.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 75 28.7%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law 2dir kendini iyileştirebilen rakibe denk geliyor. Şok dalgası kaburgalar kırmışsa puncturenin çok daha fazlasını götürmüş olması lazım.


Silence kullandığı yok tabi ki. Sen duruşundan ötürü yanlış bir düşünceye kapılmışsın. Hoplayıp zıplayıp taklalar atarak saldırılar yapmışlığı var adamın. Onları atabilirim. Spoiler'da da zaten Misery'i kestiğini söylüyordu. Kılıcını çekip vuruşta atmış yani uçmalık bir durum yok orada.

Misery yan karakter Law da onu kesiyor Yancı Kid oluyor...Law iyidir hoştur ama senaryo gereği Kid Lawdan daha dişli daha agresif bir karakter... Kid bitirdi BM yi
 
10 yıldır okuyorum. Tamamen alışkanlık. Bu kadar uzun süredir okuyan biri olarak hikayenin boka sardığını görebiliyorum. Eski One Piece yok artık. Wano tamamen çöp bir arc. Yonkouyla Kizaru'yu kıyaslıyoruz artık. Daha ne denebilir.
Yonkoulardan sonra Amirallerinde teneke olacağını çıkartmış olmamız lazım, beklentiyi yükseltmemek lazım Amiraller için de...

İyi bir ders oldu Wano bu bakımdan :p
 
Zoro'nun geri dönüşü olmayacak bir şekilde ölme ihtimali milyonda bir bile değil de şaka maka gerçekten ölse sanıyorum anime, manga tarihinin en şaşırtıcı olayı olur.
Milyonda bir ihtimalle ölse de sonra geri dirilir. Hakkaten ölürse gitmeden seri ile kalan son bağımı da keserek gider reyiz. Nalet One Piece'den kurtulurum.
 
Neyi bitirdi kardeşim .Kadın bombaya yumruk atıp uçan adadan Wanoya düşüyor.Tesadufe bak düştüğü yere de diğer bombalar düşüyor pofff ...Sorarlarsa ve Law ve Kid yendi dersiniz 🤭🤭

Haklısın ama Şu şartlarda daha çok Law mı Kid mi hangisi bu duruma düşürdü bu kadını dersek ben Kid diyorum :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık