Darıldım, forumdaki teorilerin 3/1ini ben yazdım DnS'em. Nicki değiştirince unuttun sanırım beniHayır okumadım. Sen böyle şeyler yazar mıydın yav ? Allah Allah.
Darıldım, forumdaki teorilerin 3/1ini ben yazdım DnS'em. Nicki değiştirince unuttun sanırım beniHayır okumadım. Sen böyle şeyler yazar mıydın yav ? Allah Allah.
Sen kimsin ? Kim için çalışıyorsun ?Darıldım, forumdaki teorilerin 3/1ini ben yazdım DnS'em. Nicki değiştirince unuttun sanırım beni
Şu kısmı bir başkası da dedi, sordum ama cevap gelmedi. Kid gücüyle çekmedi mi bütün homie'leri? Kaldı ki çekmemiş olsa bile nasıl bir yardım edebilirlerdi?Bu bölümden mantık aramanız gereksiz, homie'lerin komut olmadan yardım etmemesinden tut
Önemli olan BM'nin kemikleri kırıldıktan sonra BM'nin ne yaptığı değil kimin daha çok hasar verdiği. Kid'in Bm'ye kısmen kalıcı bir hasar verdiği bir saldırı var mı ? Yok. Yahu kadın Kid'in muhtemel en iyi saldırısı manyetik top saldırısını aldıktan sonra gülüyor. Sen daha ne Kid'inden bahsediyorsun ?
Bölümün kimin saldırısıyla bittiği mi önemli yoksa kimin saldırısının hasar verdiği mi önemli ? Belli ki ikimizin neye itibar ettiği ortada. Ben icraata sen artistliğe bakıyorsun. Heee işin artistlik kısmında da Law postayı koymuş ama neyse Kid daha önemli iş yaptı tamam.
Kid'in Law'dan sonra saldırı yapmasından çıkardığınız sonuç nedir merak ediyorum doğrusu, ki zaten bu konuya geçen bölümde ''Benim saldırmamı bekliyorsun, sonra da havalı bir hareket yaparak tüm övgüleri kendine almaya çalışıyorsun.'' diyerek Law değinmişti.Ayrıca bölümlerin sonu hep Kid'in teknikleriyle bitmiş ve son bölümde bütün manga boyunca Kid'in işe yaramayan tekniği gösterilmiş..
Hangi kısımdan bahsediyorsun ? Kid çekmedi benim gördüğüm. Law ses olayıyla Bm'ye ulaşmalarını engelledi homierin. Bu konuda bir müdahale olmasaydı Hera kurtarabilirdi Bm'yi.Şu kısmı bir başkası da dedi, sordum ama cevap gelmedi. Kid gücüyle çekmedi mi bütün homie'leri? Kaldı ki çekmemiş olsa bile nasıl bir yardım edebilirlerdi?
Assolistler en son çıkarKid'in Law'dan sonra saldırı yapmasından çıkardığınız sonuç nedir merak ediyorum doğrusu, ki zaten bu konuya geçen bölümde ''Benim saldırmamı bekliyorsun, sonra da havalı bir hareket yaparak tüm övgüleri kendine almaya çalışıyorsun.'' diyerek Law değinmişti.
Sen hiç dili köpek gibi dışarı çıkmış bir gülme gördün mü bak bakim. Sayfa 8, sayfa10 da herhalde canı çıkıyor karının
One Piece - Bölüm 1040 Duyulmayan Sözler Manga oku
One Piece - Bölüm 1040 Duyulmayan Sözler Manga okusadscans.com