Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040: Duyulmayan Sözler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 123 47.1%
  • Orta

    Kullanılan: 63 24.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 75 28.7%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum dostum. Yenilmiş sayılması için illa son darbeyi rakibinden alıp bayılması ya da ölmesi gerekmiyor. Law yeteneği ile Bigmom'ı denize atabilseydi yenmiş olmayacak mıydı? Denize değil ama cephaneliğe attılar. Ölür ölmez orası ayrı ama saf dışı kaldığı ortada.
Bende sana katılamıyorum. Çünkü en büyük koz saldırılarını yapmalarına rağmen Koca Ana hala sapasağlam duruyordu. Tek başarabildikleri Koca Ana’yı aşağı atabilmekti. Ayrıca oradaki cephaneliğe bilerek mi attılar? Güç olarak üstünlük kurabildiler mi? Hayır. Ama Koca Ana’nın salaklığının da getirisi ile aşağıya atabildiler ki hedefleri yenmek değil Koca Ana’nın yukarı çıkmasını engellemekti. Bunu başardılar mı başardılar. O yüzden savaşı kazandılar. Bu dediklerimin son darbeyi vurup vurmamakla alakası yok. Zira o patlama olmasaydı manyak kadın geri dönecekti. Bunu herkes bu bölüm gördü. Son olarak Koca Ana’nın öldüğünü düşünmüyorum. Bu seride kim ölmüş de o ölecek…
 
Patlamadan şundan bundan ötürü mezarı açılmış olan Ryuma'nın mezarına düşmesin Zoro?
Mezarını ziyaret etmek istiyorum diyordu.
 
sanki big mom tam olarak düşmedi gibi siz de hissettiniz mi?
Savaş dışı kaldı bence, artık daha savaşamaz diye düşünüyorum.
Halen daha Big Mom tayfası ortada yok, kapak hikayesine de WCI'dan devam etmesinin bir sebebi olabilir, örneğin herkesin tahmin ettiği gibi BB oraya saldırsa gerçekten, şuan Big Mom'da bu durumda iken Big Mom'ı alıp köylerine bir an önce dönmeye çalışmaları güzel olurdu.
Sanji'nin kardeşleri de o hengamede bir şekilde kurtulabilirdi kitaptan, BB adaya bu arada Puding'i almak için bile gelebilir sonuçta kitabeleri okuyacak birisi lazım bu adama, Puding Sanji'nin kardeşlerini kurtarırsa eğer ve ardından bir ihtimal BB'de Puding'i kaçırırsa ileride olabilecek bir savaşta Germa'nın Luffy safında yer almasının ayrıca nedenleri olabilir, bu kişiler evet güya duygsuzlar vs. ancak borç olarak düşebilirler Puding'in yardımını.
Big Mom korsanları da (pek umurlarında olur mu bilmiyorum tabii) kardeşlerini kurtarmak için Katakuri önderliğinde bir tayfa ile birlikte yola çıkabilirler, yine tabii ki Luffy'e yancı olabilmek için.
 
Kid, gözünü seveyim kalk ayağa çatıya çık. Kaido orda lan, o herif senin sağ koluna smile yedirdi, Orochi'ye köpek etti. Bu ne yatması oğlum. Nerde senin kaptanlığın, nerde senin kral hakin, nerde iraden oğlum. Kalk ulan kalk. Ölünce zaten yatacan, kalk.
 
Raizo dövüşünün bu kadar sürmesinin ve sona kalmasının sebebi… Tam Oda’lık bir dövüş olması… hiçbir teknik ve hareket çizmiyorsun ya da düşünmüyorsun… oldukları yerde duruyorlar… tam Oda’nın kalemine göre… rahat mis gibi dövüş. Çizerken ya da düşünürken aşırı zevk almıştır.
 
Ben 1038. bölümden bahsediyorum.

Hee tamam burda çekiyor. Benim homie'lerden kastım Prometheus, Hera ve Napolyon'du.
1039. bölümde BM; Prometheus, Napoleon ve Hera'yı birleştirip Maser Saber'i yapıyor.

Sonra da bu ataktan Misery'yi üretiyor.

Dolayısıyla da Law, Misery'yi kesince, bu arkadaşlar yardıma koşamıyor gibi.

@mmmikrofon @Densetsu no Samurai
Var mı mantıksız bir durum?
Dikkat edersen maser saber'le yapmış olduğu misery saldırısından sonra Prometheus ve Napolyon hala BM'nin hakimiyetinde somut bir şekilde duruyor. Law'ın misery'yi kesmesi, Napolyon ve Prometheus'dan bağımsız bir olay.
 
Öncelikle bölüme bayıldım.Çok iyi bir bölüm.Benim değinmek istediğim bir konu var.

Joy Boy ve Posedion'un önceki toplantısı başarısız oldu, neden?

Belki de Zunisha'nın suçu buydu. İki hükümdarın önceki toplantısının başarısız olmasına neden oldu.
Bu başarısızlık daha sonra büyük bir savaşın kaybedilmesine ve Joyboy'un yenilgisine neden oldu.
Ama bu ne zaman ve nerede olmuş olabilir?

Ben Wano'nun Çiçek Başkenti'nin Jaya'nın kayıp gözü olduğuna inanıyorum. Bu teoriye çok fazla girmemekle birlikte, bu belki birkaç şeyin açıklamasını sağlar.
Her şeyden önce, Shandora ve Zunisha suçlarının yok edilmesi 800 yıl önceydi.
Shandora, Poneglyph'leri, özellikle de Poseidon'un konumu hakkında bilgi sahibi olanı korumak için yok edildi.Shandora'nın kitaplarının hepsi yakıldı ve tarihi kayboldu.Bu, Poneglyph'lerin Kozuki tarafından neden yapıldığına bağlanır, mesajın kitaplar gibi yok edilmesini veya yakılmasını önlemek için.Bu, Shandorluların neden hayatları pahasına Poneglyphleri koruduklarını açıklar.Shandora'nın yok edilmesi, Wano'nun neden Jaya'dan taşındığına ve sınırlarının neden o zamandan beri kapatıldığına dair bir açıklama sağlayacaktır. Onu Shandora ile aynı kaderi paylaşmaktan korumak için.Taşıma görevini yapanında Onigashimadaki dev olduğunu düşünüyorum.




Zunisha'nın suçu, iki hükümdarın bir önceki toplantısının başarısız olmasına, dolayısıyla Shandora'nın yok olmasına ve onu korumak için Wano'nun Jaya'dan ayrılmasını zorunlu kılmasından potansiyel olarak sorumluydu.


Zunisha sadece Wano'ya gelmiyor, kendini kurtarmak için geri dönüyor. İki hükümdarın görüşmesinin bu sefer başarılı olmasını sağlamak için.

Sonuç olarak, ilginç soruyu ele alalım. Zunisha'ya bu cezayı kim verdi?

Bu doğru bağlamsa, o zaman Joyboy olurdu, ancak bu doğru oturmuyor. Joyboy'un her şeyinin insanları özgürleştirmekle ilgili olması gerekiyordu. Bu çelişkili görünüyor.

Belki o zaman, ya Joyboy'a yardım etmediği ya da Joyboy'a yardım etmeye çalıştığı için Zunisha'yı cezalandıran başka biriydi.

Birbiriyle çok çelişen iki olasılık var.

Birincisi, Zunisha'yı cezalandıran kişinin Imu olması ve Joyboy'a yardım etmeyi başaramadığı için değil, ilk etapta bunu yapmaya teşebbüs ettiği içindi. Belki de Zunisha'nın Imu ile aynı gözlere sahip olmasının nedeni budur.


Diğer bir ihtimal ise Joyboy'a yardım etmediği ve toplantının bu başarısızlığına neden olduğu için Zunisha'ya bu cezayı verenin Nika olmasıdır.


Zunisha'ya cezayı kimin verdiğine bağlı olarak, sonuçlar oldukça çarpıcı biçimde değişir. Ancak, hangi yöne giderse gitsin Zunisha'nın suçunun aynı kalacağını düşünüyorum.

Bu suç, iki hükümdarın önceki toplantısının başarısız olmasının nedeniydi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık