Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040: Duyulmayan Sözler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 123 47.1%
  • Orta

    Kullanılan: 63 24.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 75 28.7%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro konusu kafama takıldı.

Zoro en son King'i yendikten sonra yere indi ama vücudunda kanlar filan yoktu. Şimdi gösterilen karede Zoro kanlar içinde kalmış. Yüzünde bile kan var. Benim tahminim ilacın etkisiyle Zoro'nun hasarı ikiye katlandı ve bu hasarın neticesinde Zoro'nun yaraları açıldı. O azrail de Zoro'nun ölüme ne kadar yaklaştığının bir kanıtı.

Aşağı düşüyordu bir sahnede, muhtemelen Franky yakalayacak düşmeden ve Chopper, Miyagi ellerinden gelen bütün tıbbi tedavilerin hepsini kullanacaklar.

Yamato'nun ve Momonosuke'nin gücünü korumaları gerekiyor. Dünya Hükümeti ajanlarına karşı direnecek adam kalmayacak bu gidişle.
 
Nesi dram değil ya. Adam hikayesinin sonuna gelmiş hep acı hep ıstırapla tam intikamını alacak alış şekli bile ıstırap. Yanıyor kaç bölümdür söndüren yok.
Tamam da, mangada yer bile kaplamadı Raizo'nun olduğu kısımlar. Tüm panelleri toplasan beş sayfa etmez, senin asıl eleştiriyi Kin'emon, Kiku ve Kanjuro tarafına yapman lazım. Saçma sapan olaylar orada oldu.
 
Tamam da, mangada yer bile kaplamadı Raizo'nun olduğu kısımlar. Tüm panelleri toplasan beş sayfa etmez, senin asıl eleştiriyi Kin'emon, Kiku ve Kanjuro tarafına yapman lazım. Saçma sapan olaylar orada oldu.
Benim derdim panel kaplaması değil benim derdim bu 9 ırgat tayfasının aşiret dizisi kıvamında hep kendi kıyametlerini yaşıyor oluşu. Biz adamı görmesek de yanıyor kaç bölümdür orada. Galibiyet şekli bile saf acı, dram yani.
 
Zoro cehennemin krali olucam derken bleach göndermesi mi geldi ölüme fazla yaklaşinca kiliç fiziksel şekilmi aldi ne oldu 1040 bölüm oldu hala gizem hala gizem...
 
Zoro cehennemin krali olucam derken bleach göndermesi mi geldi ölüme fazla yaklaşinca kiliç fiziksel şekilmi aldi ne oldu 1040 bölüm oldu hala gizem hala gizem...
Mihawk gibi aksiyon erteleyen ölüm meleği olmayacağına göre ilacın etkisiyle Zoro halisünasyon görüyor. Ya da en bombası Brook Zoro'yla billur geçti ve hala daha orada bir yerde kahkaha atıyor.
 
Kapaktan anladığımıza göre, Law'un saf dayanıklılığının genetiği değiştirilerek daha sert deriye sahip olduğu söylenen Vinsmoke Karteşlerden daha fazlaymış. Zira Koca Ana hakili vurduğu halde Law'u gıdıklayamazken, Yonji'yi hakisiz yumrukla yamultuyor.

Law'un yaptığı teknik düşünülenden biraz daha farklı. Sadece dışarıdakiler değil, Koca Ana'nın kendisi de kendi çıkardığı sesleri duyamıyor. Law her ne yaptıysa, oda içerisindeki her türlü sesi tamamen yok etmiş gibi görünüyor.

Ateş yokaisi sahnesine çok anlam veremedim. Koca Ana düşerken Yamato'nun dondurduğu bombalardan birini tutunca patlama meydana geliyor, sonra da ateş yokaisi sönmeye başlıyor. Nedeni tam belli değil gibi.

Çift sayfada Koca Ana doğrudan Law'un ilk saldırısında Wano'nun üzerinde açtığı deliğin içine düşüyor. Onigashima'daki patlama yüzünden zemin çökünce, Zoro da aşağı düşüyor. Orochi patlamadan kaynaklı sarsıntıya tepki veriyor. O tarafta bir değişiklik yok.

Sonraki çift sayfada anladığıma göre ateş yokaisi, Koca Ana'dan daha önce deliğine düşüyor, bu yüzden Koca Ana tam düşmeden önce patlıyor. Onun üzerine düşen bomba da ekstradan patlıyor.
Sanji'nin kardeşlerinde pek iş yoktu zaten. Sanji Yonji'nin suratını yamultmuştu hatta. (Suit de giyiyordu galiba o sırada Yonji)
R Room da Calm'ın kopyası. Rosinante ölene kadar kendi yaptığı sesleri Law kendisi bile duyamadı. Bildiğim kadarıyla Law'un açıp da içinde olmadığı tek Room da o. Kroom'u bile elindeki kılıca giydiriyordu.
Calm'la başka bağlantısı var mı yoksa basit bir kopya mı bilmiyorum ama bir şeyler çıkacak gibi.

Adam pili biten haliyle bile Kid’den daha çok iş yaptı. Big Mom orada ruhları çekmeyi başarsa büyük bir felaket olurdu. Hadi bunu geçtim bir de meyve yeteneği olmadan Hera’yı kesti. Sen nasıl bir yiğitmişsin be Law. İmparatoru indirirken Cora-san’ın tekniğinden esinlenmesi ve onu hatırlaması mükemmel oldu. Big Mom gibi ruh hastası bir zorbanın düşüş anında Cora-san’ın şefkat dolu suratını bizlere gösteren Law’a helal olsun diyorum. Umarım Big Mom bir daha asla yer aldığı arkın ana odaklarından biri olacak kadar seride yer kaplamaz. Cp 0 falan öldürürse on numara olur.
Rosinante gibi adam zor bulunur zor.

@Mercury Bigmom arc boslarından olduğu için bu hale geldi. Ama Kid'in rezilliğinin bir açıklaması yok. Bir Bigmom fanı olarak kesinlikle Kid fanlarından daha iyi durumdasın evet.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık