Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom dört tane King'i yer yalnız.
Marco karşısında yaşadığı zorluğu göz önüne alırsak, 2 tanesini yenebileceği çok şüpheli. Marco'nun King'den güçlü olduğunu düşünüyorum çok az bile olsa, ama aşağı yukarı Marco ile King aynı seviyedelerdir.

Amiral = 1.5x King yazacaktın herhalde ama refleks olarak 1.5x Amiral = King mi yazdın? :hhh:
Basit bir yazım yanlışı olmuş, iyi ki hatırlattın, düzelttim. Altında başka şeyler aramana gerek yoktu.

Keşke öyle olsaydı ama Yonkou = 3 Amiral diyor kendisi. Evet cidden, bayağı ciddi ciddi, böyle tahlilli tefekkürlü. Yani böyle bir anda ağzından klavyesinden kaçmalı değil bayağı kendi iradesiyle falan yani.
Öyle bir şey hiçbir zaman demedim, yalan söylüyorsun, yalan söyleyip bana iftira attığın için özür dilemeni bekliyorum.

Ben Karasakal'ın zirve hali, yani Yonko seviyesini geçtiğini farz ettiğimiz, Kaido seviyesini geçtiğini farz ettiğimiz seviyesi için = 3 Amiral dedim, bunu zaten benden önce Databook Green söyledi. Yonko için değil, Karasakal'ın ilk başta planlanan seviyesi ve seri sonu kendisinden beklediğimiz seviye için bunu söyledim. Bir daha benim hakkım da yalan söylememeni rica edeceğim.
 
Bi shounen manga düşünün. Ana karakter bi baş kötüyü dövüp “seni geçeceğim” diyerek bitiriyor dövüşü. Ödülü de onu geçiyor sanki hikayesel olarak antılmaya çalışılan bişey varmış gibi.

Ana karakter 2 power up alıyor, birkaç arc daha güçleniyor. Yeterince güçlü değilim diyerek 2 yıl çalışıyor. Bi power up daha icat ediyor. Bunlardan sonra en baştaki baş kötünün seviyesindeki adamı yenemiyor.

Nasıl manga lan bu? Grand line’ın başından wano’ya kadar hiç ilerleme olmadı mı yani? Hep aynı seviyede veya daha güçsüz karakterlerle mi savaşıyor bu çocuk? 10 arctır aynı ligde adamlarla mı dövüşüyor?

Birde böyle olunca beğeniyorlar. Artık şu Kaido yu dövsünde asıl dövüşlere geçelim
 
Şurada İnu, Neko vs Jack yanlış. İkisi de sulong formlarıyla Jack'den çok daha güçlü.
Yanlış değil. Zou'daki zaman diliminde Sulong'suz hallerinde ne İnu ne Neko Jack'i teke tekte yenemezdi. O an için Oda'nın bu dövüşü 2v1 çizmesi buna işaret. Aynı şekilde diğer 2v1 dövüşlerin bu sebeple 2v1 çizilmesi gibi.

İyi diyorsun ama adamlar sanki anlaşıp gidiyorlar savaşmaya.Orada denk gelmişler savaşmışlar.Kaça kaç olmuştur bilemem herkes kendince haklı sebepleri ve tahminlerince tahminini yapıyor o konuda.Ancak açıklanırsa o zaman göreceğiz doğrusunu.
Kurguyu yazan, Xebec'in karşısına Roger ve Garp'ı 2v1 şeklinde çıkaran Oda. Karakterlerin anlaşıp gitmelerinin, planlı hareket edip etmemelerinin bir anlamı yok.

Xebec'in Roger ve Garp'tan güçlü olduğu bariz belli. Bunun yanına Roger'a denk denen Wb o ortamdayken bile 2v4 saçmalıktan ibarettir ki Xebec tarafında daha Bm'si var Kaido'su var. İsteyen Crocodile'in Wb'yi yenebileceğini de düşünebilir. Bu düşünce özgürlüğüdür ama iş akıl mantıkla izah edilecekse 2v4'ün oluru yoktur. Hee Wb, BM yaralıdır, meyvesizdir, Kaido çömezdir diye zorlarsak beeellllllki olabilir ama o da ne kadar mümkündür tartışılır.
 
Basit bir yazım yanlışı olmuş, iyi ki hatırlattın, düzelttim. Altında başka şeyler aramana gerek yoktu.
Altında bir şey aramadım, komik bir rastlantıydı sadece. :)

Ben Karasakal'ın zirve hali, yani Yonko seviyesini geçtiğini farz ettiğimiz, Kaido seviyesini geçtiğini farz ettiğimiz seviyesi için = 3 Amiral dedim, bunu zaten benden önce Databook Green söyledi.
Karasakal = 3 Amiral oluyorsa Akainu herhalde 5 tane eder. Oda Akainu için ana karakter olsa 1 yılda seriyi bitirirdi diyor. Öyleyse seri 2025 yılında biterse 2024 Luffy'si Amiral Akainu gücünde oluyor. Bu Luffy'nin 3 Amiral gücündeki Teach'i yenme ihtimali de var. 2025 Luffy'si de Filo Amirali Sakazuki'ye denktir. Tabii son cümlem benim yorumum, Oda demedi diğer bilgi gibi. :D
 
Zoro'nun 1.39 milyarlık Yonko sağ kolu King'i, Sanji'nin 1.32 milyarlık Yonko sol kolu Queen'i yendiği yerde, Kid ve Law ortaklaşa 2 ye 1 olarak Big mom'ı yenince neden sıkıntı oluyor anlamadım. Kid ve Law'dan bir Zoro performansı bile beklenmiyor muydu?

Oda Kid'de Kral Haki geliştirmesi yapmak ve basitten gelişmişe geçirmek yerine Law ile birlikte meyve gücüne yoğunlaşmayı ve ikisinin dayanıklılıklarına ve enerjilerine dikkat çekmek istedi, bunun sebebi belki de Kid ile Law'ın aynı anda dövüşmesi ve Law'ın Kral Haki'ye sahip olmaması yani Law meyve gücü ile ön plana çıkarken Kid Kral Haki ile öne çıksa Kid > Law gibi bir algı yaratılabilirdi belki de bu sebepten Oda bunu bu şekilde tercih etti, çünkü Kid'de Kral Haki var dedi sonra bu güce bir daha dönüş yapmadı halbuki daha Kral Haki'nin basit halini uyandırmayan Zoro'ya, Kid'den bile önce gelişmiş halini ekleyen yine Oda'ydı. Zoro özel Enma kılıcı olmasaydı Kral Haki'yi aktif edemeyebilirdi, Kid ve Law ise kılıç yerine meyve güçlerini tam potansiyel kullanmayı başarıyorlar. Yani demem o ki, Zoro, King'i nasıl yener, Sanji, Queen'i nasıl yener denmiyorken, Kid ve Law 2 ye 1 Big mom'ı yenebilmesi şaşırılmaması gereken bir şey, dediğim gibi Zoro'ya göre kıyaslayın, ben hiçbir zaman Kid ve Law'ı Zoro'dan geride görmedim. Onlar Zoro'dan güçsüz deniyordu örneğin, güçlerini kanıtladılar işte. Zoro King'i yenerken bunlarda x2 King seviyesi = Big mom gibi bir rakip yenmiş oluyorlar.

Ayrıca Yonko ile Amiral olaylarına bağlamakta yanlış, dediğim gibi, bence Big mom = x2 King edecek bir karakter, ve Kid ile Law'ın aşırı irade ve meyve uyanışı, limitlerini aşarak bu işi başardığını düşünürsek, onlarda Zoro gibi kendilerini aştılar diyebiliriz. King ayarı bir sağ kol, taş çatlasa 1 Amiral = 1.5 King denebilir bence. Bu Marco'ya gelirse o oran daha da düşer hatta bir Amiral ile eşitlenebilir. Haliyle 2 ye 1 olan bir dövüş var, 2 karakterin de Zoro gibi kendilerini zorladıkları ve limitlerini aşmaları var, üstelik Kid ve Law'ın tayfalarının Big mom'ın dikkatini dağıtması ayrıca Kaido vs. Luffy dövüşünün de Big mom'ın dikkatini dağıtması var. Bütün bu saydıklarımı dikkate alırsak, Big mom'ın yenilmesi absürd bir olay olmaz. 1 vs 1 yenilmedi sonuçta, Kid ile Law 1 Yonko pozisyonunu tek başlarına paylaşacak halleri yok, 2 ye 1 olan dövüşler farklı, Luffy'nin Kaido ile yaptığı şuan güncel dövüş farklı.

Burada Oda'nın belki de planlarını değiştirdiğini söyleyebiliriz, çünkü artık Luffy'nin Big mom'ı yenmeyeceği neredeyse kesinleşti, haliyle Luffy, Kaido'yu yendikten sonra geriye bir Shanks bir de Karasakal kalmış oluyor, yani Luffy'nin Katakuri'ye verdiği söz havada kaldı Kid ve Law yüzünden.
Sen zaten Bege'den tut Apoo'ya kadar bile hiçbir novayı Zoro'dan aşağı görmedin Erkan ne anlatıyorsun ? Eheheu. Senin aklındaki kılıç ustası profiliyle Mihawk komutan seviyesi ancak ediyor. O yüzden sen bir kıyas yaparken Zoro'yu ya da elinde kılıç tutan bir karakteri baz alma. Senin bu konudaki berbat tahmin ve yorumlamalarını biliyoruz çünkü :)

Law-Kid ikilisinin BM'yi indirmiş olması neden mantıksız olsun demişsin bu arada. Bm'yi indirememiş olmaları dersen taşlar tamamen yerine oturur. İndirememiş olmaları neden mantıksız olsun değil mi ? Doğru :)
 
Kanjuro’nun yaptığı ateşi Yamato ne ara yendi yaw ?
BM o bombaların orada patladıysa adaya neden birşey olmadı? O zaman Yamato aksiyonlarını boşuna çizmiş oldu oda-bey.
 
Açıkçası bölüm çıkarmak için doldurulmuş bir bölüm. BM kısmı direkt çöp önceki bölümde olan seyleri uzatmışlar kısaca.Zunesha ve Joy Boy ile alakalı olan şeylerin olması güzel ama koskoca bölümde sadece arkadaşı olduğunu açıklaması da saçma
 
Altında bir şey aramadım, komik bir rastlantıydı sadece. :)
Rastlandı dediğin öyle olmaz çünkü ben hiçbir zaman King 1 Amiralden güçlüdür demedim. Her neyse.

Karasakal = 3 Amiral oluyorsa Akainu herhalde 5 tane eder. Oda Akainu için ana karakter olsa 1 yılda seriyi bitirirdi diyor. Öyleyse seri 2025 yılında biterse 2024 Luffy'si Amiral Akainu gücünde oluyor. Bu Luffy'nin 3 Amiral gücündeki Teach'i yenme ihtimali de var. 2025 Luffy'si de Filo Amirali Sakazuki'ye denktir. Tabii son cümlem benim yorumum, Oda demedi diğer bilgi gibi. :D
Ana karakter olursa Akainu'nun güncel güç seviyesi ile Doğu mavideki Luffy'nin başlangıç noktasını kıyaslaman gerekiyor.

Akainu ana karakter olmasına rağmen 1 yıllık bir güçlenme dönemine ihtiyaç duyuyor yani birkaç bölümde bu işi halledemiyor, ana karakter olmak çok önemli bir fark. Haliyle bu bir kanıt sayılmaz, çünkü Oda hiçbir zaman Kaido ana karakter olsa 2 yılda bitirir, Karasakal ana karakter olsa 1.5 yılda bitirir, Big mom ana karakter olsa 3 yılda bitirir tarzında bir şey söylemedi, belki bunlar ana karakter olsa 1 yıldan daha kısa bir sürede bitirecekler bunu bilemeyiz, belki 6 ayda belki 3 ay belki 1 haftada seriyi bitirecekler, 1 yıl bile uzun olabilir. 1 yıl, Luffy'nin Doğu mavideki başlangıç noktasına göre kısa bir süre sadece.

Ayrıca Oda zaten Kaido > Akainu denklemini direk olarak SBS'de söylemiş birisi, yani Akainu'nun Kaido'dan zayıf olduğu kesin bir şey. Benim Databook Green'de ki bilgiye göre farz ettiğim durumda Karasakal, Kaido'dan da güçlü olması gerekiyor zaten. Yani, Karasakal > Kaido > Akainu olmalı ve haliyle arada baya bir fark olmalı ki 3'üne birden yenilmesin, bunu zaten Databook Green söylemişti benim icat ettiğim bir şey değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 128)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık