Yukarıda fotoyu attım, hiçbir yerde dedin şimdi de orası profil diyorsun. Mesajın şaka olduğunu belirten hiçbir şey yok. Ama tabi özür istemek kolaydır ama dilemesi pek de kolay değildir. O yüzden bahaneler uyduracaksın. Ben oradan gördüğümü zaten söyledim yukarıda bir yerde başka nerede söyledin diye kontrol mu edeceğim? Halen özrünü bekliyorum. İftira etme suçu isnadı ve yalancılık ile ithamdan.
Profil mesajlarını ciddiye mi alıyorsun? Birincisi bu forum halkına karşı atılmış bir mesaj değil, benim özel profilime yazdığım bir şaka. Sen
profilimde yazılı şakayı ayırt edemeyip benim ciddi yazdığımı söylüyorsun, bak aynen şöyle diyorsun;
Keşke öyle olsaydı ama Yonkou = 3 Amiral diyor kendisi. Evet cidden, bayağı ciddi ciddi, böyle tahlilli tefekkürlü. Yani böyle bir anda ağzından klavyesinden kaçmalı değil bayağı kendi iradesiyle falan yani.
Profil mesajları ne zamandan beri ciddi güç seviyesi tartışılan yerler oldu? Eğer 3 Amiral = Yonko güç analizi yaptığım ve tartıştığım bir yer gösterseydin evet yalan söylememiş olurdun, senin bu şaka olan mesajı görememen gerekirken benim profilimi neden takip ettiğinde ayrı bir konu zaten de neyse bunlar konumuz değil.
Evet, sorumu yeniliyorum,
senin şuanda güncel olarak görebildiğin, forum halkına karşı yazılmış, şaka olmayan bir forum mesajında nerede ''tahlilli tefekkürlü'' şekilde yazdım? Bak özellikle demişsin ''tahlilli tefekkürlü'' senin bu tahlilli dediğin benim profilime yazdığım şaka mıydı? Bir daha profilimi göremeyeceksin orası ayrı bir konu da ben
forumda nerede tahlilli tefekkürlü bir şekilde Yonko = 3 Amiral demişim onu merak ediyorum. Evet tahlilli tefekkürlü diyerek ve özel bir profil mesajı olduğunu da belirtmeyerek hakkımda yalan söyledin.
Ben o cümleyi öyle yorumlamadım. Oda SBS'de bile Amiral yedirmiyor, Yonko varken. Adam resmen koruyor Amiral karizmasını.
Yoruma açık değil sensey, yani tam tersine burada Kaido > Akainu'yu kanıtlayan bir bilgi var elimizde, senin söylediğin şey ana karakter olsa 1 yılda bulurdu olayını çürüttüm yani. Demek ki Kaido 1 yıldan kısa sürede ana karakter olsa bitirirdi.