Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Law'ın sonsuz enerjisi falan çok da kafayı taktığım şeyler değil artık ama hep dediğim gibi Ana düşmedi. Yani adadan düştü, gözümüzden düştü ama fiziksel olarak düşmedi. Bu kadın yonkolar arasında dövüş zekası en düşük, savunması en güçlü olanı. Öyle Law-Kid çerez edemez bu kadını. Oda o kadar tırtlık yapmaz. Ana'nın rolü hala bitmedi.

Corazon'un meyvesini de kullanabilen Law'dan, sevenleri için sıradaki parçamız pika pika no mi. Room açıp odanın içindeki ışıkları yönlendirerek Kizaru lazerleri atıyor. Sonra odanın içinde zamanı yavaşlatıyor. Oda'nın içinde kılıcını uzatabildiği gibi kendi uzuvlarını da uzatarak G5 açıyor. Oda'nın içindeki toprağı kuma çevirerek Croco'yu kıskandırıyor. Oda içindeki ısıyı dışarı atarak her yeri donduruyor ve Aokiji'yi rencide ediyor.

Böyle dalga geçiyor gibi yazdım ama tüm bunlar Law'ın öleceğinin habercisi farkındasınız değil mi? Oda, Kuma için böyle bozuk bir meyve tasarladı, altından kalkılacak gibi bir meyve değil. Glitch resmen. Sonra Kuma öldü. Law'ın güçleri de iyice bozuk. O da serinin dengelerini korumak amacıyla yakın zamanda gidicidir.

Bu bölüm kalan aksiyonu Kid tamamlamış olsa harbiden dayanıklı karaktermiş derdim ama yine Law show yapmış. Hasarın çoğunu Law yedi, çoğu Law verdi. Oda bir balonu çok şişirirse o balon patlar. Beyaz sakal balon değildi ama Oda şişirdi şişirdi patlattı. En güçlü adam falan dedi. Kaido için en güçlü yaratık dedi, o da gidici. Law için en pahalı meyve dedi, 2+2=4

Olası bir teori ya. Ana'ya da Elbaf yolları gözükür bu şekilde giderse.


Law ise Luffy için kendini feda edecek galiba. Senaryonun içine sıçılır ama gidişat o yönde olabilir.
 
He ya he kendini kandır böyle. :D Doflamingo salak değil kesin yenileceğini bilse arkasında Kuzan gibi bir güç varken Smoker’a bile bile saldırmaz.Dövüş devam ederse direk dezavantaj çünkü.Yani öyle yaşatmaz olayı falan hikaye geçiniz.
İyi hepten korkak edelim Dof'u. Altına patır patır bıraksın mı adam? Hani kral haki sahibi ya.:D Aokiji buzdan heykel yapar. Adam elini cebinden çıkarmadan kalk get dedi.
 
Önümüzdeki 3 bölüm Kaido düşse, sonraki 3 bölüm Cp ve diğer olaylar çözülse, en son 1 hafta kalıyor. Orada da Wano bitse süper olur. 1050 Wano'da geçmesin ey Oda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık