Öyle bir tayfayı indirecek bir güç nasıl olur acabaRyuma ve nikada joyboyun tayfa elemanlari çıkarsa seri boyut atlar
Öyle bir tayfayı indirecek bir güç nasıl olur acabaRyuma ve nikada joyboyun tayfa elemanlari çıkarsa seri boyut atlar
Dünya hükümeti işte im goroseiler falan fistan. Bizim çocuklar rogeri falan geride bırakacakÖyle bir tayfayı indirecek bir güç nasıl olur acaba
Aokiji Dof'a Chaka muamelesi yapmış...Dof'un duruşa bak bir de Aokiji'nin duruşa bak
Sen kendi hayallerini yazmazdın genelde mangaya göre konuşurdun ne oldu ?Aokiji Dof'a Chaka muamelesi yapmış...
Amiralin bir kıl altıymış ben onu anladım, tık değil bak kıl tüy yani.Nolmuş şimdi son durum ne dofu amiral seviyesi mi yapıyoruz
İşi kıla tüye kaldıysa pembik tüylerinden ayarlasın bi taneAmiralin bir kıl altıymış ben onu anladım, tık değil bak kıl tüy yani.
Flamingo tüyümü maymun kılı mı onu kestiremedim onu çözmeye çalışıyorum şuan.İşi kıla tüye kaldıysa pembik tüylerinden ayarlasın bi tane
Hayallerim değil ki gerçekler bunlar. Adam eli cebinde halletmeye kalkmadı mı Dof'u?Sen kendi hayallerini yazmazdın genelde mangaya göre konuşurdun ne oldu ?