Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid adam değilsin. Taramalı silah çekmiş. :D

Bu arada Kid'in tek bir atağının çok güçlü olacağını sanıyordum ama herhalde öyle değil. Sahneyi görmek lazım ama sanki Kid, Law'ın gölgesinde kaldı.
O kadar kozum kozum dedi. Yer yarılmasa o saldırılara da dayanacakmış kadın. Kid'in saldırılarına gelince boşuna göğsünü açmıyormuş. Biliyor çok hasar vermeyeceğini :D
 
Kaido bu ikili karşısında daha fazla iş yapardı, bunu kabul ediyorum; zira Linlin yavaş kaldığı için ikisine yetişemedi fakat Kaido bunu başarırdı; ancak Linlin Luffy'e karşı çok daha rahat mücadele ederdi. Kadın tank, bunu önceki bölümlerde de gördük şimdiki bölümde de görüyoruz. Luffy'nin yumrukları bu kadına zarar falan vermez, Linlin Luffy'i orta zorlukta alırdı. Linlin'in Luffy'e kaybetme gibi ihtimali yok.
 
Sözüne en itibar edilmemesi gereken kişiyi yani sözde imparator olduğunu iddia eden derebeyi bigmomu unutmuşsun 🤣 Ulan zaten bu karının tırt olduğu balıkadam adası gibi bir bölgeyi zaman atlaması sonrası lütfüye kaptırmasından belliydi. İşin daha kötüsü Lütfü olmasa HodyJonesa kaptırmış olacaktı.. 1039. bölüm itibariyle serinin en büyük balonu oldu benim gözümde.
Nasıl işleyeceğini şaşırdı ya. Kaido'yu yumruklarla nasıl yendireceğini bilmeyen adamın adaya bir imparator daha getirmesi olmadı. Kaido'yu bilmiyorsun bunu nasıl indireceksin. 🤣 Yapacak bir şeyde yok, olanları kabul etme evresine geçiyorsun bir yerden sonra. :dd.d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 41)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık