Okumadın mı mangayı seninle durup dövüşemem dressrosaya baskına gidiyorlar diyor.Alamasa da 1 gün dövüşürler adam niye ülkesini boş bıraksın.Kuzan niye kovalamamış amiral gönderin demiş kendi amiral değil miymiş üstelik istediğini yapabilme özgürlüğü de var artık Fuji’nin aksine ?Doflamingo Aokijiyi yenebilecek olsa kaçmazdı.
Burada sorulmuş ama cevapta verilmiş mi anlayamadım.-The third question is how did Law use Cora's power and leaker says that he put BM in a closed space called R Room and blocked the sound
Çünkü Doflamingo'nun yaşaması gerekiyordu, Dressrosa'nın ana düşmanı olacaktı. Oda torpil geçmiş.Okumadın mı mangayı seninle durup dövüşemem dressrosaya baskına gidiyorlar diyor.Alamasa da 1 gün dövüşürler adam niye ülkesini boş bıraksın.Kuzan niye kovalamamış amiral gönderin demiş kendi amiral değil miymiş üstelik istediğini yapabilme özgürlüğü de var artık Fuji’nin aksine ?
Torpil geçse arkadan yaklaşıp saldıran Dof olurduÇünkü Doflamingo'nun yaşaması gerekiyordu, Dressrosa'nın ana düşmanı olacaktı. Oda torpil geçmiş.
R-room diye bir oda yapmış, onun içine almış BM'yi. O oda da ses geçirmiyormuş işte.Burada sorulmuş ama cevapta verilmiş mi anlayamadım.
Talihsiz bir yorum..Lucci draketen 1 tık üst olsun öpün başınıza koyun ne yamatosu
Ben düşmedim, tansiyonum düştü.Akainu felç olup delikten düşer=> Akainu WB'ye yenilmedi.
Big Mom felç olmadan delikten düşer=> Big Mom novalara yenildi.
Zorocular bildiğimiz gibi.
İşlemez o kadarını hiç sanmıyorum.Bigmom vakası da bittiğine göre geriye 4 vs kaldı.
Kaido vs Luffy
Raizo vs kulak memesi
İzo vs cp0
Zoro vs ölüm
Zoro gene ne yaptı ne etti kendine vs buldu
sonrasında zoronun soyu, ryumanın mezarı, kara kılıç olayı vs hep zoro ile ilgili. bitse de hikayenin zorolu kısımlarına geçsek. daha gyukimaru, ushimaru var. onlar nedir ne değildir ona bakacaz.