Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gördüm o mesajı. Şu 2 bölümdür en ön safhada çarpışıyorum Law'ı savunmak, hakkını vermek için. Bütün mermileri göğsümüzde karşıladık. Yancı algısından kurtarmaya çalıştık. daha ne yapalım be @Ölüm Cerrahı :(
Law'a mermi falan gelmedi ki anca bebe sapanıyla fırlatılmış çakıl taşı geldi son bölümlerde. Savaşan bir taraf varsa o da Law'ın sağ kolunu destekleyen taraftır.
 
O son paragrafta dediğinin bir parçası olup bunu eleştirmek olmuyor ama. Yanlış bir şey gördüysen onu alıntılayıp diyeceğini dersin. Bunlara veryansın edeceksen beni niye alıntılıyorsun, doğru düzgün soru sormuşum.
Adam uyandırma öncesinde hiçbir şey koymadığı meyveye uyandırışla iki teknik katmış bir şey mi bu. Ope ope no mi gibi uyandırış öncesi bin farklı teknik kattığı meyvenin uyandırışına çok yüklenmemesinde bu kadar konuşulacak ne var ki? Kid her konuda Law'un gerisinde kaldı bir de meyvesinin uyandırışının işlevsizliğiyle de mi kalsın?
İlk mesajım bu benim.

Şuana dek gördüğümüz kullanımıyla, Operasyon uyanışıyla sınıfta kaldı. Luffy, Sanji, Zoro, Kid bu Kroom saldırılarını yemez bile. Manyetizmanın uyanışı daha güçlü. Meyvenin tek dezavantajı, kullanıcısı yanında hurdayla dolaşmak zorunda. :D Meyveleri ortalama kullanıcılarda kıyaslamak da aşırı saçma geliyor.
Sonrasında uyanış öncesinden bir kez bahsettim. Onda da Ölüm Cerrahı'na kullanış çeşitliliğinin örneğini verdim. Sen hala itmek çekmek diyorsun bana. Demek ki mesajlarımı okumamışsın yada tarafsız bir şekilde yorumlamamışsın. Sadece sana özel bir şeyde söylemiyorum orada. Bir çok mesaj için söyledim ben onu.

Birisi mantık dışı bir yorum yaptıysa eğer insan gibi açıklanır. Bana söylenenler sadece mobingden ibaret. Sırf Law'ın meyve kullanımını eleştirdim diye mi bu yorumlar? Yoksa başka dertlerimi var benimle artık bilemiyorum.
 


Doğru bildiğini söylemesinde ne var. Her karakter için yapıyor ki.Sade onun avatar değil Datte'de yapmıştı. Yapanlar olmuştu. Siz kabul etmiyorsunuz sadece. Gerçekten inanılmaz şekilde Law 2 haftadır parladı. Bununla fanlıkla ilgisi yok. Doffyciler Luffyciler Zorocular Amiralciler diğerleri de var. Bir Kid sevenler hariç. :dd.d
@Dattebayo..! en sağlam Law fanı olmuş yav. Kid'e sağ kol diyor baksana.
Sen inkar et anca.
 
Hurda kardeşliğine gelme zamanın geldi, burada kimsenin hakkını yedirmeyiz.
Demir falan bana ters abi alerji yapıyor. Dokunamıyorum. Ben senle amiral lobisinde yine görüşürüm. Orada kardeşliğimizi pekiştiririz.:ehe:


Law fanıyım diyorsan artık ben karşılarım seni bana hay hay hoşuma gider. :ehe:
Fanı olmayan adam öyle savunur mu hocam. Tek celsede sildin sende bizi :D

Bizim kendi sağlık ocağımızı açmanın vakti gelmiş. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık