Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039: Ana Atraksiyon

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 174 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 14.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 52 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mama sonraki bölüm bi ayağa kalksın, Law'ı tanrılaştıranlar ne yapacak merak ediyorum.

Bir de diyelim ki Mama kaybetti, son vuruşu yapan kim? Kid!:oleyo2:
 
Seride sıçıp batırma gördüm de, böylesini görmedim. Hadi bunlar götünden güç çıkardı bilmiyorduk dersin ki deus ex machina orasını geç, ulan Kocana nasıl deviremiyor Law'ı üstünden? Bunun hiçbir açıklaması yok. Çocuk kendini bile savunmuyor adam akıllı saldırıyı yapayım diye. Öyle boş Garp'a vursa kafasını patlatması lazım ama Law beye bir şey olmuyor iki ıhlıyor.
Yav sorma, bu dovus hic tatmin edici degil, oldu bittiye getiriliyor. Daha 1 ark once Dofa yenilen adam ki nasil yenildigi, kol biraktigi vs ortada, simdi Kocaana uzerinde istedigini deniyor, saka gibi.
 
Mama sonraki bölüm bi ayağa kalksın, Law'ı tanrılaştıranlar ne yapacak merak ediyorum.

Bir de diyelim ki Mama kaybetti, son vuruşu yapan kim? Kid!:oleyo2:
Law çok sıkıntı karakter yanında sağlam bir adam varsa takım olarak yenemeyeceği kimse yok 1 vs 1 de rakibi çok güçlüyse şansı olabilir ama yanında Luffy ve ya Kid gibi birisi varsa kaybetme oranı çok düşüyor.Yaptığı son saldırı şok dalgalarıyla BMnin iç organlarını parçaladı büyük ihtimalle o kraterde açılan deliğin aynısı BMnin içinde patladı .Kid son vuruş için ks atmış gibi görünse de ,ne Law'ın son saldırısı olmadan ne de üstüne Kid'in son saldırısı olmadan yenilmezdi iki saldırıyı biri içten biri dışardan büyük hasar verdiği için aynı anda alınca işi bitti BM'nin.Benim içime sindi bu galibiyet ne BM 'nin çok ezildiğini düşünüyorum ne de Law ve Kid'in gereğinden fazla şişirildiğini herşey tadında bitti bu vs de.Spoiler da söylendiği gibi room içinde BM hakisi zayıfladığı için parçalansaydı batırırdı herşeyi ama korkulan olmadı.Umarım Luffy'nin galibiyeti de tatmin edici olur.Bir diğer konuda Law'ın akıbetiydi uzun süredir bizim tayfayla takılıyordu tayfaya katılmasa da Luffy ile iyi bir ikili olduğundan beraber ilerlermi düşüncesi vardı bu bölüm itibariyle bu ihtimal de bitti gibi.Luffy Kaido galibiyetiyle büyük sükse yapıp imparator ilan edilecektir ama Kid ve Law'da onun kadar olmasa da nam saldılar BM galibiyetiyle.Roger ve WB arasındaki diyalog gibi olmasa da seri sonuna kadar aynı çağın önemli güçleri olarak Luffy Law ve Kid arasında büyük bir savaş olmasa da bir rekabet olacağı kesin.Luffy'nin önünde korsan kral olması için Teach Akaiunu ve en son lm kaldığını varsayarsak Kid ve Law ın ona rakip olmasalarda onun yanında da durmayacaklarını düşünüyorum.
Güzel yazmış arkadaş.
 
Ben sana nasıl hikayeye yedirdiğini müsait zamanda anlatacağım. Ama sen sevmediğin için zaten amaaan umursamazsın. Ne gerek var ki boş anlatmaya diye düşünmüyor da değilim.
Anlat dostum. Okuruz. Benim gibi düşünenler için anlatacaksan, boş bir çaba olur gerçekten. :)


Luffynin dönemdaşlarından biri. İnsanların prime'ının 40lı 50li yaşlar olduğu seride 19 yaşındaki bebeye yonkou aldıran adamdan bahsediyoruz. Dönemdaşları da onun kadar olmasa da belli bir güç seviyesinde olacak adamlar. Sadece Law değil, Kid, Drake, Coby gibi adamlar da bu seviyelere ulaşacak. Yüzlerce karakterin olduğu seride herkes yerinde sayarken esas karakterin bu kadar ilerlemiş olması saçmaydı zaten.
Oda Law ittifakını seriye yediremedi. Law, Kid'le ittifak yapıp WCI'ya gidip tek başına Koca Ana indirse daha iyi bir anlatım olmuş olurdu. Sorun karakterin güçlenmesi değil. Aslında hiç olmayan bir özelliğinin bize varmış gibi gösterilmesi. Yonkou'nun gücünün bariz bir şekilde kısılması..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık