Gerçekten Napolyon'un yenilgisini yansıtıyordu durum öyle. Yapacak bir şey yok.Sen şunu izlemiş miydin? Yıllar sonra Law Big Mom dövüşünü anlatıyor, Sergen Yalçın = Kid
Gerçekten Napolyon'un yenilgisini yansıtıyordu durum öyle. Yapacak bir şey yok.Sen şunu izlemiş miydin? Yıllar sonra Law Big Mom dövüşünü anlatıyor, Sergen Yalçın = Kid
Rahat yenmek ile zor yenmek arasında belki de sandığımız kadar bir fark yoktur. Aslında ucu çok açık bir konu sadece bizim ne anlam yüklediğimizle alakalı bazı şeyler değişiyor,Biz seriyi bunca zaman hep yanlış yorumladık, didik didik sahne aradık, teknikleri konuştuk.
E. Oda kendi hikayesinde tutarlılığı olmayan bir adam.
Yani şu an Ace yaşasa imparator indirir tezini çürütecek hiç bir argüman yok.
Ya da bir Amiralin imparator indirecek tezini de.
Mihawk için yazılıp çizilenleri söylemiyorum bile.
Özetle bu serideki olacak olanların bizim tahmin ve yorumlama yeteneğimizin çok dışında seyrettiği açık ve net...
Yansıtıyorsa diyecektim bak yanlış oldu düzeltemedim de :dd.dGerçekten Napolyon'un yenilgisini yansıtıyordu durum öyle. Yapacak bir şey yok.
40 fazla. 30, taş çatlasın, meteor düşsün karadelik yutsun 35 o da senin gül hatrına.Muhtemelen gamma knife'tan çok daha öte iç organlara zarar veriyor. Saglamdi. law %60 desek, kid%40 rol oynadi.
En son kaça olur ?40 fazla. 30, taş çatlasın, meteor düşsün karadelik yutsun 35 o da senin gül hatrına.
Normalde ateş kesme tekniği göze batmaz. Tüm güzelliklerin vahiy gibi indiği arc olunca batıyor. Bir yandan Enma silahlanma çekiyor, bir yandan Kral haki saldırıya ekleniyor, ''ateşi bari kasemese keşke'' diyorsun. Onuda kesiyor.Zoronun saçmalıklarını eleştiren dalga geçenlerden biri olan bana bunları söylemen ayrı komik olmuş.Zorocuların fahri lideri DnSye sorarsın ne kadar çok laf söylediğimi inanmazsan.Gidipte basit bir tekniği öğrenmesini kafaya takmam he kinemondan öğrenseydi ders alıp şöyle oluyor böyle oluyor diye kafada soru işareti kalmazdı sonuçta o kadar birlikte takıldılar.Gidipte big momın tutup adamı üstünden atamamasının önüne hiçbirşeyi koyamam kusura bakma.
Sana 25En son kaça olur ?