Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
law beklentileri karsiliyor, big mom ve kid ise h.haki olmayinca sönük kaldi. Madem var kullan dimi. Ama law da dahil big mom'in law kılıç saplarken " vermem oyuncagimi diyen çocuk gibi" hakili birkaç yumruk vurmasindan baska görmedik. Oda page one kadar deger veremiyor mu bunlara anlamak zor. Aynisi queen ve king'de de oldu. Haki sadece luffy ve birkaç kisiye mi özel oda?
 
Ben Hawkins'i neden yenemedi diye bir şey söylemedim ki yenseydi beni de rahatsız etmezdi sadece şu son 2-3 bölümdür Law'ın ataklarının çok fazla enerji tükedilğinden bahsediliyor. O yüzden Law'ın bu teknikleri Hawkins üzerinde yapmasının büyük bir kumar olacağın düşünüyorum. En azından bu rasyoneleşştirme beni ikna edebiliyor.

Ayrıca ben senin kadar seriyi analitikleştirmiyorum Law daha güçlü diye o zaman önüne çıkan herkesi yensin. Diğer karakterlerin misyonu nolcak. O zaman Luffy ile Zoro Hawkins'in yardakçılarına ile niye savaştı ki ? Luffy kral haki açar hepsini bayıltırdı ama o zaman ne okuyacağız biz seride ? Adam hikaye anlatıcısı bu tür şeyler her zaman olacak. Herkesi hikayede rahatsız eden açıklar var açıkcası Oda'nın uyanış ve bu son tekniğin çok fazla enerji tüketiyor demesi benim için daha önce neden kullanılmadığının göstergesi valla.

Ayrıca Hawkins kimdi diyorsunda Law kimdi ki düne kadar ? Bu serinin içindeki zaman kavramının çok farklı olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun. Bir gün önce ile bir gün sonrası arasında bir manga panaeli ile diğeri arasında dünya kadar şey değişiyor.
Luffy ve Zoro orada Hawkins'in içinden geçecekti, ama onları taşıyan köpek Luffy ve Zoro'yu ağzına alıp olay yerinden götürüyor. Çünkü Tama'nın durumu ağır. Luffy kızla ilgilenirken Zoro atlayıp Hawkins'i yok edebilirdi, ama etmedi. Yine de aralarında bir dövüş yaşanmamasının sebebi az da olsa mantıklı bir sebebe bağlanmış.



Neyse, isteyen istediği gibi yorumlasın. Benim için bu olayın saçmalığı değişmeyecek.
 
Kimse söylememiş ama Bigmom'ın son sözü " give me your best shot i am big mom" ... Yani haftaya Bigmom adayı yıkar artık...
 
Yani yonkou sonuçta insanların beklentileri farklı oluyor ki bu beklentileri yaratan da mangakanın kendisi. Hayatında darbe almamış kadına bi açık buldum la dalın özünde bebek kadar narinmiş muamelesi çekmek sinir bozuyor doğal olarak.
Orası sorun değil. Sonuçta bunlar bir şekilde yenilecek değil mi? Onlar güçlüyse bizimkiler de öyle. Ama sorun bu güçlenmelerin temelinin yapılmaması. Hadi Luffy'de biraz temel var. Sanji ve Zoro için de benzeri şeyler geçerli. İkisinin de dövüş sırasında aldığı power upların biraz temeli var. Ama Law ve Kid şu haliyle sanki anlaşıp güçlerini saklamışlar gibi duruyor.

Oda taşlama başlığında uzunca yazdım tekrar etmeyim ama bir diğer konu battle shounen yazıyorsan ona biraz sadık kalmalı. Dövüşlere daha fazla önem vermeli.
 
Çok kolay yenildi ya, Oda bu işi kıvıramadı. Kaido ile üç gün dövüşebilecek derece denk bir karakterdi bu, iki kişiye indi. Kaido tüm adayla dövüştü neredeyse.
O konuda haklısın. Bende istemiyordum bu şekilde yenilmesini aslında. Adam offpanel düşürüyor mesela Law ve Kid'i bu kadına. Bari offpanel yapacağına onlara da bölüm çiz. Kadının gücünü de bize kanıtla. Daha fazla yer ver dövüşlerine.


Ne demiş editör?
Onu tahtından indir ya da indirirler tarzı bir anlam çıkıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 94)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık