Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Zoro neden apar topar kullanmaya başladı belli oldu. Ama çok ani oldu ve yediremedi. Bari çatıda, pardon ne dediniz şeklinde tepki vermeseydi. Ama herkes kendinden beklenilden daha fazlasını gösteriyor. Fanı diye demiyorum ama yine en üsturuplu o gelişti. Oraya gelene kadar kaç kere yenildi. Kaç kere gücünün eksikliğini gördü şahit olduk.
Yok sana yüzde yüz katılıyorum. Haki cahili gibi saçma sapan tepkiler vermemeliydi. Yani hadi başta bilinçsiz kullandın, bari kullandıktan sonra farkına var. Sanki hakinin ne olduğunu bilmiyor. Oda felaket sıvadı bu ark. Ben böyle bir şey görmedim.
Got>OP kimse kusura bakmasın.
 


Zoro neden apar topar kullanmaya başladı belli oldu. Ama çok ani oldu ve yediremedi. Bari çatıda, pardon ne dediniz şeklinde tepki vermeseydi. Ama herkes kendinden beklenilden daha fazlasını gösteriyor. Fanı diye demiyorum ama yine en üsturuplu Luffy gelişti. Oraya gelene kadar kaç kere yenildi. Kaç kere gücünün eksikliğini gördü şahit olduk.
sanji’nin altyapısı vardı beklenilenden güçlü oldu etkisi.
yeşil aktif olarak h.haki kullanmadan alması çok saçma oldu.üst düzey b.haki power upu bu arc sonraki arc h haki alsaydı daha kabul edilebilir.
meyve uyanışı law için en uygun power uptı ama ucu çok açık çok fazla güçlü oldu.
kid için yorum yapmak istemiyorum…su tabancısı çıkardı resmen.
 
Zaten ben OP bozdu diyenlere karşı bozmadı derken de bunu kast ediyorum. Aslınfa bu serinin çizgisi hep aynıydı. Ama sadece işlenen konular daha önemli hale geldiği için bu eski çizgi yeniyi kaldıramamaya başladı.
Yani yonkou sonuçta insanların beklentileri farklı oluyor ki bu beklentileri yaratan da mangakanın kendisi. Hayatında darbe almamış kadına bi açık buldum la dalın özünde bebek kadar narinmiş muamelesi çekmek sinir bozuyor doğal olarak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 52)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık