Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Trafalgar D. Water Law

Zoro VS Law


  • Kullanılan toplam oy
    467
İki yonko saldırısından bahsediyoruz reyiz… Neyse senin düşüncen bir şey diyemem ama Zoro, Law’a kıyasla çok daha önde bence… :d

Zoro kılıç yüzünden mi o hale geldi sadece…? :d
İlacın Zoro üzerindeki olumsuz etkisi ne kadarsa Enma'ya haki basmanın Zoro'ya etkisi de o kadardır. Ateşi sönünce ölen charmender beş dakika kaçak dövüşse ve gardını indirmese Zoro sadece Enma'ya haki abanmaktan dolayı kendini öldürecekti. Law'ın ekstrem gücünün ne kadar sınırı varsa Zoro'nun da o kadar sınırı var aralarında klasman farkı olan karakterler değiller bu saatten sonra birbirleri ile karşılaştırılması ikisine de değer katar. Şu vsde küçümsenecek karakter yok.
 
Zoro neredeyse her şeyde Law'dan daha üstün arkadaşlar. Lütfen. Gidin Law'ı Kid'le falan karşılaştırın dicem ama Kid'i ikiye katlar artık size de hak veriyorum. Tamam gidin Luffy'yle karşılaştırın tamam.
 
Saldırı düz bir hizzada gidiyor slash gibi. Zoro orda bütün saldırıyı tutuyor hatta yönünü değiştiriyor. Dikkat edersen panele yukarı kayıyor saldırı.
Tamamda birkaç saniye sonra Law kurtarıyor. Saldırının tamamını almış, savuşturmuş gibi konuşuluyor. Yaptığı büyük iş zaten küçümsemiyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık