Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence BM tayfa gücü sayesinde Yonkou, en organize olmuş korsan olabilir. Totto Land 34 adadan oluşuyor, birbirinden güçlü çocukları var. Belki bu teşkilatı sayesinde böyle yonkou unvanı almıştır.
O da yanındaki aşçı sayesinde. Bu beyinsiz tek başına hayatta yapamazdı. Başka birisi bulsa Kuma yerine o vardı şimdi kutsal ejderin bineği olarak.
 
:hhh:Tam sahnesi. :D Ama tek bir farkla deli gibi gülüyordur okurken.Pay konusuna bir dur bakalım oralara gelecez.😈 İlk önce önüne koyduğu kitapların kaç sayfa olduğunu hesaplamayla başladık işe. xD
Fufufufufufu. Bence laf bile sokar okurken :dd.d Bak o zaman buda Doffy sayfa hesabı yaparken tayfasının müdahalesi :hhh:


@Ölüm Cerrahı Traom tebrik ederim… Law>Kid onaylanmış… Gerçi çokta şaşırtmadı böyle olması… birisi meyve ve kılıç kullanıyor… diğeri Oyuncak araba yapıp ona biniyor skksmsms
Dur daha kesinleşsin o zaman çekerim halay. :hhh:
 
Law tam olarak hangi hakiyle Big Mom'ı parçaladı onu anlamıyorum. İstediği kadar zayıflasın bunun mantıklı bir tarafı yok. Law ve Kid'in beraber son vuruşu yaptığı bir sahne çizmek çok mu zor?

Neyse bu spoiler kesin sahte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık