Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'nın tarzı en başından beri böyleydi, sadece aradan geçen yıllar, bin küsür bölümdür aynı tarzın sürdürülmesi problem. Ayrıca asıl önemli etken, geçmişte eğlenceli, ilgi çeken şeyler ortaya koyabiliyordu artık bunu başaramıyor ve sürekli söylendiğimiz problemler artık daha çok rahatsız eder hale geldi.
Eski espiriler de yok bu da ayrı bir konu. Alabasta arc’ını izlerken aksiyona ve komediye doyuyordum Nw’de bunları hiç göremedim.
 
One Piece'de gerçekten kötü bölüm say deseler iki üç tane sayarım en fazla.
Big Mom, Law / Kid ikilisine kaybedecekse biri de o bölüm olur. Geniş özetten sonra bölümü okuyasım kalmadı pek, Eiichiro Oda'nın bu serideki en büyük hatası yonkoulara yazık etmesi oldu. One Piece'i One Piece yapan Dünya Hükümeti ve Yonkoulardı ama ikinci kısmı gözümde iyice çöp oluyor resmen.
 
Kid ve Law niye Luffy'nin yancısı gibi takılıyor, sanki Kaido yonkou Mom sahte yonkou. Law'a alıştık ama Kid niye triplere girdi böyle? Luffy ile rekabet ruhunu kaybetmiş gibi geldi.
Luffy farkını göstermişti. Hepsi bu lar zarar almıyor dusmeyecekler dediği sıra Luffy saçmalamayın zarar almiyorlar diye bir şey yok felan demişti.

Kaido gözlerindeki alevi görüp bundan bahediyordu. Şimdi Kid de bu sözleri söylüyor.:D
 
Halüsinasyonun da böylesi, nasıl bir ilaçsa artık. Ayrıca bölüm başlığında geçen dövüşe birkaç sayfa ayırması Oda'nın, ilginç. Ve hala ninjalar sidik yarışına devam ediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık