@Daredewill 'e bakma sen o savaş 1 sayfa falan bir iki ilginç şey de var.
Bak Zoro ve Azrail kısmı bana hiç geçmedi, çünkü bölümde Zoro yok. Zoro içim çok zorlu VS olsa bölüm onun üstüne olsaydı, anlık bilincini kaybettiğinde öyle bir şey görseydik içine çekerdi. Choppi desen ilaç vb, kesin ileri ki adada Zoro dezavantajı olacak, ona alt yapı yok eğer alakası yoksa sahne doldurdu.
Yamato renk katıyor. Law ve Kid tayfası bana kusma hissi uyandırdı. Korsan olarak kid katliamlarıyla ünlü, law desen 500 kalp vermişti shichi olmak İçin. Kaptanlarına yardım etsinler de çok ağlaklar ya.
Naruto da Sarutobi ateşin iradesi diye söyler Oruçu tutar, insan gaza gelir. Anbular karşı atağa geçer. Ana karakterin önünü açar. Bir sürü seri de bir sürü örnek veririm ama ana karakter rakibi olan kişi bunu yapınca geçmiyor. Sasuke ya da Neji düşün ben seni burada tutacağım diyor çünkü naruto kazanacak. Yonkou desen ayrı saçma, mom ilk tanıtıldı psikopat acımasız kadın, şarkılı manyaklık o korku havası gitti. Boss seviye karakteri niye bu kadar karikatürize edersin ki, buna uygun durumlar olur ama hep öyle gitmez. Kaido hadi novaları ezip hapse atıyor tayfasına katıyor ya da önemsemiyor ama Mom işlerini bitirmek yerine arkasına dönüp gidiyor, kadına hasar vermişler canı yanmış, tekleyip gitse önemsemez anlarım ama law kid bunu tutmayı başarmış artık ciddi olacaksın orada ya da kid law yerde çizmeyeceksin, yere düştülerse araya tayfası girince kaçırsın onları, sırf luffy için epik ortam yaratmak için onları düşürüp sonra ayağa kaldırıp seçilmiş çocuğa atıf yapılmaz.