Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy farkını göstermişti. Hepsi bu lar zarar almıyor dusmeyecekler dediği sıra Luffy saçmalamayın zarar almiyorlar diye bir şey yok felan demişti.

Kaido gözlerindeki alevi görüp bundan bahediyordu. Şimdi Kid de bu sözleri söylüyor.:D
Yapsın yapsın da sanki Kid bana yaşlı Ray gibi davranıyor, seni burada tutacağım luffy kral olacak çok saçma değil mi? Bu lastik çocuk çok zeki iyi algı oyunları yapıyor. Adada tek boss var gibi kandırdı kendini öne attı.
 
Adamların motivasyonuna bak seni yukarı çıkarmıycaz diyorlar :D Adamların umurlarında falan değil Mama'yı yenip onun saltanatına konmak falan amaç Luffy yorulmasın :oops:
İzo da canavar korsanı çöplerine dalaşırken kalbi başka yerinden atıyor gidip CP0'ya diklenecek.Marco'ya güveniyon da abartma istersen be hacım
Kanjuro'nun saldırısı panel doldurma amaçlı gibi geliyor bölümlerdir sönemedi Akainu'yu falan indirir bu saldırı
 
Big mom ve kaido telef... toplanın yonkou lobisi :hhh:
Birisi şu anda görülmüş en güçlü meyvenin (En güçlü olmasa da bayağı yüksek) uyanmış kullanıcısını ve ana karakterin rakibini alıyor, kör noktadan saldırı almasına rağmen bu ne der gibi devam ediyor. Arc başında da Mf'de amirallerin yenemediği Marco'yu oyuncak bebek gibi tutuyor. Diğeri de çoğu Yc3 olan kınlarla, en güçlü 5 novayla ve sağ kol üstü Yamato'yla dövüşüp hepsini yeniyor. Kalıcı olacak dediği yaradan sonra yere bile düşmüyor. Bunlar yapabileceklerini yaptı zaten (Bm daha fazlasını tabii yapabilir.). Amiraller ne yaptı? 3 kişi bu ikisinden zayıf yaşlı Wb için toplandı. Fark belli...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık