Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beyazsakal Korsanları vs. Kaido & Charlotte Linlin İttifakı

Beyazsakal mı ? Canavar Kardeşler mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    124
Kaido + Mama vs Newgate => Kaido ve Anam kazanır.

Linlin vs Oden => Anam seri bi sekilde Oden manyagini yer ve 1k Canavar Kaido ortagına yardım etmeye gider.

Katakuri vs Teach => Katakuri kazanır

King vs Marco => Marco kazanır

Queen ve Ace => Ace kazanır

Smoothie vs Jozu => Smoothie kazanır

Cracker vs Vista => Cracker kazanır

Doflamingo vs Jimbei => Doflamingo kazanır

Jack vs Inuarashi => Jack kazanır

Perospero vs Nekomamushi => Perospero oz abim kazansın nefret ediyorum su kedi kopekten zaten cok etkilemiyor anam ve ortagi her turlu yok etti
çok bos yapmışsın Ace i tek meyveyle 2.3 yıl önce yenen Teach,Katakuri ye yakın seviyede olan Queen i yenen kişi Ace ama 2 yıldan sonra en güçlü meyvelere sahip olup yine Katakuri ye yenilen Teach.

Genel olarak çoğu insan kafa yürütemiyo Teach in gücü hakkında.Gücü en azından 1.5 amiral gücündedir bu da Akainu eder ki tekrarlıyorum en azından 1.5 amiral daha yeni meyve olaylarını göremedik belki diğer yonkouları geçer.
 
çok bos yapmışsın Ace i tek meyveyle 2.3 yıl önce yenen Teach,Katakuri ye yakın seviyede olan Queen i yenen kişi Ace ama 2 yıldan sonra en güçlü meyvelere sahip olup yine Katakuri ye yenilen Teach.

Genel olarak çoğu insan kafa yürütemiyo Teach in gücü hakkında.Gücü en azından 1.5 amiral gücündedir bu da Akainu eder ki tekrarlıyorum en azından 1.5 amiral daha yeni meyve olaylarını göremedik belki diğer yonkouları geçer.
Queen Kata'ya neye göre yakın? Bunu gösterecek bir şey olmadığı sürece bu denklem yürümez.
Silahlanma Kata
Gözlem Kata
Kral haki Kata
Meyve kullanımı Kata
Hız Kata
Atak gücü Kata
Dayanıklılık Queen
Queen Kata'ya nereden yakın?
 
Sence Yonko sağ kolları Deprem meyvesine sahip olsalar Yonko olabilirler mi? Bence olamazlar.

Ayrıca Shanks bu adamın meyvesiz gücünü övdü, Mihawk ile kıyasladı, 0 meyveli halini.

Amirallerin, Yami Teach'ten ne artısı var? Meyve gücü olarak artıları yok. Amiraller meyvesiz haliyle Shanks ile kapışabilir mi? Onların vücutları Teach'in vücudu gibi anormal mi? (Marco'nun bahsettiği olay ve uyumaya ihtiyacı olmaması).

Big mom'ın meyvesiz sahip olduğu avantajı saymazsak (5 yaşındayken dev yeniyordu, derisi çok kalın vesaire), Teach'in çok genç yaşta sahip olduğu yetenek kesinlikle çok büyük avantaj, uyumaya ihtiyacın olmaması harika bir yetenek, adam yorulmuyor, Haki'si de diğerlerine göre daha fazladır, uykuya ihtiyacı olmamasından ötürü.

Haki bitebilen bir yetenek, bunun bitmeside karakterlerin yorulması ve uykuya ihtiyacı olmasından kaynaklı. Teach uzun süren bir dövüşe girerse çok büyük avantajı olur, süre limiti yok gibi bir şey, rakibi mutlaka yorulacak, kendisi yorulmayacak. Big mom'ın meyvesiz sahip olduğu güce rağmen uyumaya ihtiyacı var.
Bence meyvesiz hali Weevil ayarı birşeydi.Bu seride en güçlü konumun en ortasında olur genelde Teach,Marco,Jozu için adamı ortaya yerleştirmişti.Teach Marco’dan güçlüydü bence.Karanlık meyvesini alınca da amiral ediyordu.Fakat beyazsakalın söylediği zaaf olayını Magellan karşısında sergiledi kendine çok güvendiği için tayfasıyla birlikte yalan oldu.Meyve gücünü bile kullanacak şansı bulamadı.Rakipte zehir gibi bir güç olduğunu bilmiyorken o kadar salmayacaktı kendini.
 
Marco olabilir mesela,ölümsüz anka+deprem.

Teach çok güçlü evet buna katılıyorum meyvesiz hali bile,üst seviye bir adam.

Ama yami Teach'i nedense amiral dengi göremiyorum.Beyazsakal'a karşı performansı özellikle beni böyle düşündürüyor.

Amiraller bir de daha disiplinli ve haki olarakta daha kuvvetlidir muhtemelen Teach'den ben böyle düşünüyorum.
Sahip olduğu üstün yetenekler sebebiyle özgüveni çok yüksek ve dikkatsiz davranabiliyor. Bende de böyle yetenekler olsa, uyumaya ihtiyacın olmama ve üstün fiziksel kuvvet gibi, bende aşırı özgüvenli olabilirdim, bu normal bir şey.

Amirallerde böyle bir şey yok, yani onların dikkatsiz ve aşırı özgüvenli olmalarını gerektiren bir yetenekleri yok, sürekli tetikte olmaları lazım, onların dayanıklılığı, ve vücut yetenekleri Teach'e denk değil. Bunlar günlerce süren bir dövüşe girseler, Teach'in sahip olduğu uyumama gibi bir yetenekleri sayesinde üstün gelemezler, dövüşün başından sonuna kadar çok dikkatli olmaları lazım.

Amirallerin meyvesini çıkarırsan, ben Shanks ile denk kapışabileceklerini, Shanks'a ağır hasar verebileceklerini düşünmüyorum.

Beyazsakal'a karşı aşırı özgüvenden ötürü dikkatsiz davrandı, dövüş başında bunu neredeyse herkese karşı yapıyor zaten, ama ondan sonra farkeden bir şey yok, çünkü fiziksel özellikleri çok üstün, Akainu 2 darbe ile yerin dibine girdi, karşılık veremedi, Teach 2 darbe aldı, silahını çekip ateş etmeye ve gülmeye devam etti, kalktı Filo Amirali ile dövüştü.

Fiziksel üstün yetenekleri Big mom gibi ama farklı tarzda, dediğim gibi Big mom'ın bile uykuya ihtiyacı var, Teach'in uykuya ihtiyacı yok, Big mom'a ikinci meyveyi yedirmeye kalksalar büyük ihtimalle yapamaz, patlar, belki ölmez ama ağır hasar alır.

Yami Teach'in bırak Yonko sağ kolunu, Amiralden bir farkı olmaması lazım, onlara karşı bile üstün yetenekleri var.

Çok yanlış bir sağlama... Teachin atlama sonrası ne kadar büyüdüğünü farketmedin galiba bu yine güçlendiğini gösterir
Ne tarz büyümesinden bahsediyorsun?
 
Boyut olarak zaman atlaması sonrası da aynı. Databook tarafından sağlaması yapıldı.

Hem ilk görünüş (debut) hem zaman atlaması (after timeskip) sonrası aynı;

HEIGHT:
344 cm (11'3½") (debut, after timeskip)[9][13


9 ve 13 e tıkladığınızda bilginin kaynaklarını gösteriyor, 13 numaralı kaynak zaman atlaması sonrasına ait.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık