Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Ulti vs. Who's-Who

Hangisi Yener?


  • Kullanılan toplam oy
    60
Who's who da insanlar çok beklentiye girdiği için hayal kırıklılığı oluşturdu. Ulti de tam tersi fazla bir şey beklemiyorduk ama beklentiyi aştı ve o yüzden de uçan altılı da en iyi gösterilen karakter oldu. İkisi arasında bir savaş olsa bence de Who's Who kazanır ama Ulti iyi işlendiği için ona verdim oyu.
 
Şu ankete bakıp ibret alın. 🥴19 oy çıkmış Ulti’ye.Baktıktan sonra bana söyleyin forumda anket sonuçlarının ne kadar güvenilir olduğunu Kata’nın King’i ankette ezdiğini falan. :hhh:Halkın eline bırakırsan böyle oluyor işte çok demokratik.xD
İnsanlar yine dayanıklılık üzerinden yürüyüp Ulti'ye oy vermiş. Kata vs King konusunda King'e aynı sebepten oy verilmişti ama sonuç belli :good:
 
Ya Big Meme gibi bir basiretsiz öldüremedi diye Ulti göklere çıkartılması garip orada hangi uçan altılı olsa senaryo gereği ölmeyecekti zaten :D :D Ulti'nin ekstrem bir yeteneği söz konusu değil. Haa kesinlikle onu Page One, Black Maria'nın üstüne çıkarttı hatta belki Sasaki ile bile 2.lik için karşılaştırılabilir.

Ancak Who's 'un en güçlüleri olduğu (Drake'i saymazsak) çok net belli edildi.

Hayır Page One ölmeden kalkarsa ne olacak ? Uçan altının yeni zirvesi o mu olacak ? :D :D O yüzden bu mantıkla pek gitmemenizi tavsiye ederim. Çünkü bu mantığa göre Kin'emon >> Oden :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık