Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Alabasta yada Enies Lobby gibi bir mucizevi dönüşle kazanması gerekiyor.Kaido gibi adamı da Kata gibi Doflamingo gibi Cracker gibi dövdüreceksen tutarlılığını kaybeder.O bakımdan iki sene öncenin arc sonlarına dönüş yapması gerekiyor.Yani bir imparator bu adamlar kadar zorlayamıyor mu dünkü çaylak olarak geldiği adada.
 
Bi bok yaptıkları yok ya o 9lunun, Zoro'nun elinin tersiyle ittiği slash saldırısını kılıçlarını paramparça ediyor o uydurukların. Aralarından en sağlamı Kinemon yemin ediyorum aslkjdlkjsad. Ayrıca, orada Zoro diz çöktürüyor be :d Pelerini neden katlanıyor yoksa saldırıyı yedikten sonra Kaido'nun?

Orjinal çeviri ne bilmiyorum.. ama Diz çöktürme değil bursda yere serme diye söylenmiş ve Kaido dimdik ayakta...
 
Mesajı yarım alıntılayıp algı çalışması yapmamışsındır eminim ki gözünden kaçmıştır diyeceğim ama mesajın sonundaki kutsallık kısmını da okumuşsun. Yine de art niyetli olmadığını düşünürek senin için buraya ekliyorum.
Algı mı :D Mesajın içeriğiyle ilgilenebilirsin,hangi cümlenin altına yazdığımdan daha çok.Alttaki mesajın için zaten cevabımı da vermiştim.Linlin'in ülkeyi seferber etmesinin bir anlamı yok.Bm tayfasında iş yapacak çoğu kişi orda değil çünkü.
1-Germa'nın kendi sözü var
2-Bm tayfasının ağır topları orda değil,kalabalık ordu zaten paket,geriye kalan çok zayıf bir grup var.Germa av olarak bahsediyor o kadar zayıf ki geriye kalanlar.
3-Germa'nın yaraları taze.
4-Bm'nin kriz modu pastadan sonra tamamen bitiyor,Germa'nın kaçmayıp bunlara rağmen dövüşüp Linlin'in adayı bırakmasını fırsat bilip Tüm kekten kaçmaları gibi bir durum da yok.
Şu olayın güncele yakın olma durumu bile yok kronolojik olarak.Jinbei bile balık adamlarla birlikte kurtulmuş ordan.Ki bu gene savaşların günlerce sürmediğinin bir kanıtı da oluyor.

Ona rağmen geldin konuyu Kata'ya bağlayıp bana salladın bide.
 
MF WB h. haki kullanamıyordu, kalbi tekleyip duruyordu, şimdi sen bana onunla Zoro çizik attı diye Kaido'nun aynı seviyeye geldiğini mi söylüyorsun? Saygılar.
Mf gibi olduğundan daha zayıf bir hale bürünmüştür demek istiyorum yoksa haki kullandığını hasar almaz vücudunu zaten görüyoruz.Oda belli bir kıvama getiriyor ki daha sonra %100 bir imparator gücü göstersin Luffy karşısında ve manganın heyecan düzeyi azalmasın.Luffy bir imparatorla daha dövüşürse bu kez araya başka şeyler sokmaz muhtemelen o kişi de Shanks olacak.
 
Teoriye bak!

Zunesha, Joy Boy'dur. Hayattayken efsanevi fil zoanını yemişti. Yakalandıktan sonra, Gorosei'nin bahsettiği Tama'nın meyvesini daha önce kullanan biri tarafından sonsuza kadar yürümeye zorlandı. Bununla başka hiç kimse onun şeytan meyvesini alamazdı.

Ama bence meyve Law'ın. @Smoker -san ın yazdığı bana çok mantıklı gelmişti hem uçukta değil.

Bölüme puanım 10000.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık