Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangada geçen olayı sana hatırlatmak=ucu Kata'ya dokunacak diye ne yapacağını şaşırmak demek oluyor yani :D Adamların yaraları taze diyorum,Güncel Wano ile tüm kek arasında minumum 2 haftadan fazla var.Sırf onigashima baskını hazırlıkları 8 gün sürüyordu Wano'da.Öncesinde Luffy'nin Udon günleri de var.Geminin tüm kekten Wano'ya kadar gelmesi de var,Germanın Luffy'den sonra burdaki işimiz bitti cümlesi var,Big Mom tayfasından Smoothie o sırada bizimkilerin peşinde,Linlin kendine anca gelmiş,Kata yaralı,Cracker baygın,Tek Snack var üst düzey sayılabilecek.10 klık fodder ordusu da arcın ortasında Germa tarafından indirildi.Ki Jinbei de kaçtı.

Hakikaten her gün daha da şaşırtmaya devam ediyorsunuz tebrik ederim sizi.Herifi kutsal görseydim Sakazuki'ye düşük zorluk yerine yüksek zorluk verebilir,yenebilir derdim,seri sonu Shiryu'dan güçlü olabilir derdim,amiral yenebilir derdim.

Ayna dünyasında yaralı yatan adamın Germa'yla dövüşüp başarısız olduğunu yazmak da kutsal bir trollük olabilir bak ama :D
Mesajı yarım alıntılayıp algı çalışması yapmamışsındır eminim ki gözünden kaçmıştır diyeceğim ama mesajın sonundaki kutsallık kısmını da okumuşsun. Yine de art niyetli olmadığını düşünürek senin için buraya ekliyorum.
Big Mom tüm ülkeyi seferber etmişti en son. O ara kaçamamışlardır. Big Mom ve tayfanın önemli bir kısmı ayrılınca bunları tutacak kimse kalmamış kaçmışlar. Benim anladığım bu. Kata'yı yenip gitmişler demiyorum, eğer Big Mom ülkeyi Kata'ya bıraktı ise onun kontrolündeki ülkeden kaçmışlar. Kata başarısız olmuş diyorum. İstihbarat zayıflığı da olabilir planlama zayıflığı da olabilir. Kata Germa'nın kaçışını engelleyememiş ise engelleyememiştir. İmkansız bir şey değil. Kata'ya en ufak eksi kondurulacak diye bu kadar korkma. Kutsal bir insan değil Kata biliyor muydun bunu :)
 
Şöyle bir baktımda bence sırıtan durum Luffynin kaiodoyu dövmesi değil bu şekilde dövmesi diye düşünmeye başladım. Ortada bence ciddi bir karizma eksikliği söz konusu. Burda Luffye hiçbir lafım yok lütfen fanları başka yere çekmesin, lafım oda'ya. Bu Luffy zaman atlamasından sonra geldi pacifistaya "too slow" çekip tek attı, o zaman dedik ki "aa bu adam güçlenmiş kardeşim, helal olsun". Niye böyle dedik? çünkü hissettik o gücü. Ben şimdi bakıyorum Luffy kaidoyu pataklıyor hemde bu şekilde.. Yahu bu Kaido dediğimiz adam daha düne kadar hepimizin adını besmeleyle andığı bir adam değil mi? Birebirde yenilmez denilen, en güçlü yaratık denilen felan.. Luffy bir noktada bu adamdan zaten güçlü olacaktı ve şuan serinin sonlarına doğru geldğimiz için artık o noktadayız bunda sıkıntı yok ama be kardeşim madem öyle artık şu adamı ona göre çiz.. Luffy kaidoyu dövüyor, icraat artık arşa çıkmış ama bakıyorum bu dövüşten önce bilmem kaç kere tek yemiş gelmiş.. Luffy kaidoyu dövüyor ama bakıyorum Kaido hala "lanet velet" noktasında üstelikte "gücünü kabul ettim" demesine rağmen böyle.. Şimdi Kaidonun karşısında Shanks olsa mesela dövüşürken böyle mi dövüşecek? replikler böyle mi olacaktı?

Yahu kardeşim çiz şunların dövüşünü şöyle iki ağır abinin dövüşü gibi izleyelim. Saldırıların ağırlığı forumu inletsin, replikler foruma buram buram billur kokusu salsın.. Ben hissedemiyorum ki.. luffy çok güçlendi ama ben o gücü o karizmayı hissedemiyorum.. Luffynin Kaidonun karşısına çıktığı 1000. bölümü okduğumda çok büyük gaza gelmiştim. Dedimki artık bazı şeyler değişti, level atladık, dövüşler konuşmalar hareketler üst düzey olacak sonra gelinen nokta bu.. Gene hiçbir şey değişmiyor. Göreceksiniz Luffy kaidoyu dövecek ve buna rağmen sonraki arklarda Luffyi gören adamlar gene ona velet muamalesi çekecek. "İmparator" adını duyduğunda ruhunu teslim eden ne olduğu belli olmayan 100m lik kekolar bile Luffye posta koymaya devam edecek..
Tek açıklaması Kaido büyük handikap yedi. Şimdi de luffy ona eşit baskın geliyor.
 
Belt dövüşüne çıkmadan önce sinek tarafından ısırılan Mike Tyson misali olunca Kaido'nun durumu beni pek de rahatsız etmiyor.
Sadece bu olsa neyse ama çatı beşlisinin yaptıkları es geçilemez.Yamato dolaylı olarak birşeyler yapabildiklerini söylüyor bize zayıfladığını anlattığı kısımda.Kaido çok zayıflamasa da Mf Wb gibi bir düzeye gelmiştir yani yoksa Luffy’nin kazanacak olması çok yüksek bir sıçrayış olurdu.
 
Türkçesini okudum ve baya emin oldum.Bahsettikleri şeyta meyvesi O Tama'ya ait meyve ...Bu savaşta yapabildiklerini düşününce çokta mantıksız değil !

 
Tek açıklaması Kaido büyük handikap yedi. Şimdi de luffy ona eşit baskın geliyor.
Kaido handikap illaki yedi bu zamana kadarki süreçte ama genede neticede Kaido kaidodur yani.. Luffy her halukarda çok güçlenmiş olması lazım. Ve işte diyorum ya görmüyoruz diye, biz Kaidonun ne kadar handikap yediğini bile göremedik, yok yani yedi diyoruz mantıken ama nerde nasıl ne kadar yedi var mı net bir fikir ürettirecek bölüm? her şey muamma...

Olmaz enelden yatar bu teori
O işler kolay ya, çok takılma. Esnetme olayı bir örnekti ama diyelim ki öyle çıkacak, lastiğin uyanışını esnetme yaparsın meyve uyandığında bu güce sahip olur. Hemde esnetme gücü geldiğinden sanki ikinci bir meyve yemiş gibi komple yeni bir yetenek seti ortaya çıkar, lastik üzerine değilde esnetme üzerine saldırılar yapar uyanışıyla. Bunlar çözülür :D
 
Bende bunu yazıyorum ama anlayan yok. Zoro en güçlü saldırısını fatihin hakisiyle atıp diz çöktüremedi.. ki aynı Zoro, fatihin hakisini istemli eklemediği halde diz çöküceğini umuyormuş.. Bu saldırıya yakın bir tane saldırı gelmedi Luffy dışındaki adamlardan... Kınlar çok büyük iş yapmış gibi sürekli anılıyorlar...
Bi bok yaptıkları yok ya o 9lunun, Zoro'nun elinin tersiyle ittiği slash saldırısını kılıçlarını paramparça ediyor o uydurukların. Aralarından en sağlamı Kinemon yemin ediyorum aslkjdlkjsad. Ayrıca, orada Zoro diz çöktürüyor be :d Pelerini neden katlanıyor yoksa saldırıyı yedikten sonra Kaido'nun?
 
Sizce Kaido dövüşünden devam mı eder yoksa Kid ve Law, Linlin karşılaşmasını mı okuruz ?

Veya aklınızda varsa başka bir şey...
 
Sadece bu olsa neyse ama çatı beşlisinin yaptıkları es geçilemez.Yamato dolaylı olarak birşeyler yapabildiklerini söylüyor bize zayıfladığını anlattığı kısımda.Kaido çok zayıflamasa da Mf Wb gibi bir düzeye gelmiştir yani yoksa Luffy’nin kazanacak olması çok yüksek bir sıçrayış olurdu.
MF WB h. haki kullanamıyordu, kalbi tekleyip duruyordu, şimdi sen bana onunla Zoro çizik attı diye Kaido'nun aynı seviyeye geldiğini mi söylüyorsun? Saygılar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık