Acaba son antik silahımız bir meyvenin uyanmış hali olabilir mi
@RedTeroR bu sefer fazla uçtum.Wano'da zaman,dışarıdaki zamandan farklı ilerliyor olabilir mi ?
Belt dövüşüne çıkmadan önce sinek tarafından ısırılan Mike Tyson misali olunca Kaido'nun durumu beni pek de rahatsız etmiyor.2 vs 1 adil değil diyen yazarın 9vs 1 yaptırması ondan sonra da böyle mesajlar vererek boş yapması olarak görüyorum.İşte ana karakter fanları op kitlesinin büyük bölümünü oluşturuyor diye onların gönlünü hoş tutma peşinde.
Olasılığı çok, yüksek aslında.@RedTeroR bu sefer fazla uçtum.
Ama hep bir enteresan konuşmalar oluyor,biri Adana'dan bahsediyor biri Konya'dan
Ben detaylı şekilde bölümlere bakarak söylemedim bir anda aklıma geldi.Olasılığı çok, yüksek aslında.
Bende bunu yazıyorum ama anlayan yok. Zoro en güçlü saldırısını fatihin hakisiyle atıp diz çöktüremedi.. ki aynı Zoro, fatihin hakisini istemli eklemediği halde diz çöküceğini umuyormuş.. Bu saldırıya yakın bir tane saldırı gelmedi Luffy dışındaki adamlardan... Kınlar çok büyük iş yapmış gibi sürekli anılıyorlar...Belt dövüşüne çıkmadan önce sinek ısıran Mike Tyson misali olunca Kaido'nun durumu beni pek de rahatsız etmiyor.
Kadimler çok içmişler saçmalıyorlar.@RedTeroR bu sefer fazla uçtum.
Ama hep bir enteresan konuşmalar oluyor,biri Adana'dan bahsediyor biri Konya'dan
Ben yapmadım. @Smoker değiştirmiştir sanıyorum. Bir fikrim yok o yüzden. Olabilir ama.İngilizce paylaştığın linki değiştirmişin. İkinci paylaştığın daha mı güvenilir çevirmen olarak?