Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bm çöp tayfası mekan avantajı ellerinde olmasına rağmen deplasmandaki germayı elinden kaçırmış.Daha dün masada ağlayan adamları elinden kaçırıyorsun sözde birde alarm sistemleri vardı.Canavar korsanları elini kolunu sallayıp girermiş King’in yaptığını yapamazlar.
Tebrikler hem arcı okumadığını,hem de cümleleri okumadığını bana yazdığın 2 satırda kanıtladın.
 
Şu an genel anlamda bir yıkıcılık eksikliği var. Dof vs Luffy daha yıkıcı geçmişti. Hatta Luffy vs Hordy'deki sahneler çok yıkıcıydi diye hatırlıyorum.
Saldırılar çok güçlü ve dövüşte çok keyifli ama o gücün yıkıcılığını bu vsde şimdilik göremiyoruz. Luffy g4 açınca, Kaido yeni şeyler gösterince olur bence ama şu halleri bile bence öyle olsun isterdim Tabi bu adamların dövüşleri tamamen kafa kafaya dövüş üzerine kurulu. Beklentimde ona göre olmaya başladı fakat diğer türlü olsun isterdim.

Dof mesela Sanji'ye öldürmek için saldırı yapıyor. Law kurtardığında o saldırı gidip Dressrosa'ya kadar uzanıyor. Bir binayı yok ediyor. Amiralleri zaten katmıyorum bu duruma. Onlar kanıtlamışlar yıkıcılık konusunda. Enel'de var örnek olarak. Çöp dediğimiz Burgess bile Ace'e saldırırken kocaman binayı tutup fırlatıyor mesela. Aşırı güçlü bir saldırı olmayabilir ama etkileyici gözüküyor. Bu gibi örnekler verebiliriz.
 
Meyve uyanışından değil, uzun zamandır yeniden ortaya çıkmayan bir meyveden mi bahsediyorlar acaba ? 🤔
Ben böyle düşünüyorum. Meyve uyanışı sandım ama mevzu başka gibi... Uyanması değil yani mesele... birisi bizim için bile efsane diyor diğeri o yüzden mi hükümet farklı bir isim koymuş diyor... Yani aslında birisi varlığına bilr inanmıyor gibi.
 
Tebrikler hem arcı okumadığını,hem de cümleleri okumadığını bana yazdığın 2 satırda kanıtladın.
Germa teknolojisi Bm için çok önemliydi onları elden kaçırmalarının mazereti olamaz.Öfkeli ordu vardı mesela Smoothie genelde boşta bunu da düşünmeleri gerekirdi.Kata tüm germaya bedel diyorsan bu oluşum çıkmalarına izin vermemeliydi.Organizaayon eksikliği var.
 
Wano'da zaman,dışarıdaki zamandan farklı ilerliyor olabilir mi ?
Yok artık daha neler :oleyo2:

Eline sağlık.. güzel bir yazı olmuş. Kişisel algılamasın kimse.. birine yönelik yazmıyorum düz okuyucular Kaidoya sallamsın diye içmek benim gücümü düşürmez dedirtiyor.. orada Luffynin "içmeyi bahane etme" diye seslendiği okuyucu bence :D
O sözleri bence kendi kendine söylüyor.

Ben adam akıllı bir ve bir dövüş attıramadım ama siz öyle anlayın diyor :oleyo2:

2 vs 1 adil değil diyen yazarın 9vs 1 yaptırması ondan sonra da böyle mesajlar vererek boş yapması olarak görüyorum.İşte ana karakter fanları op kitlesinin büyük bölümünü oluşturuyor diye onların gönlünü hoş tutma peşinde.
Oda'nın standartıdır bu mesela Sanji dövüşünde de Sanji bir ara rakibine senin dövüşü domine etmene izin vermem diyor ama aslında biz okuyucular öyle bir domine etme göremiyoruz. Yazamadım ama anlayın işte demesi xD
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık