Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 vs 1 adil değil diyen yazarın 9vs 1 yaptırması ondan sonra da böyle mesajlar vererek boş yapması olarak görüyorum.İşte ana karakter fanları op kitlesinin büyük bölümünü oluşturuyor diye onların gönlünü hoş tutma peşinde.
Belt dövüşüne çıkmadan önce sinek tarafından ısırılan Mike Tyson misali olunca Kaido'nun durumu beni pek de rahatsız etmiyor.
 
Şöyle bir baktımda bence sırıtan durum Luffynin kaiodoyu dövmesi değil bu şekilde dövmesi diye düşünmeye başladım. Ortada bence ciddi bir karizma eksikliği söz konusu. Burda Luffye hiçbir lafım yok lütfen fanları başka yere çekmesin, lafım oda'ya. Bu Luffy zaman atlamasından sonra geldi pacifistaya "too slow" çekip tek attı, o zaman dedik ki "aa bu adam güçlenmiş kardeşim, helal olsun". Niye böyle dedik? çünkü hissettik o gücü. Ben şimdi bakıyorum Luffy kaidoyu pataklıyor hemde bu şekilde.. Yahu bu Kaido dediğimiz adam daha düne kadar hepimizin adını besmeleyle andığı bir adam değil mi? Birebirde yenilmez denilen, en güçlü yaratık denilen felan.. Luffy bir noktada bu adamdan zaten güçlü olacaktı ve şuan serinin sonlarına doğru geldğimiz için artık o noktadayız bunda sıkıntı yok ama be kardeşim madem öyle artık şu adamı ona göre çiz.. Luffy kaidoyu dövüyor, icraat artık arşa çıkmış ama bakıyorum bu dövüşten önce bilmem kaç kere tek yemiş gelmiş.. Luffy kaidoyu dövüyor ama bakıyorum Kaido hala "lanet velet" noktasında üstelikte "gücünü kabul ettim" demesine rağmen böyle.. Şimdi Kaidonun karşısında Shanks olsa mesela dövüşürken böyle mi dövüşecek? replikler böyle mi olacaktı?

Yahu kardeşim çiz şunların dövüşünü şöyle iki ağır abinin dövüşü gibi izleyelim. Saldırıların ağırlığı forumu inletsin, replikler foruma buram buram billur kokusu salsın.. Ben hissedemiyorum ki.. luffy çok güçlendi ama ben o gücü o karizmayı hissedemiyorum.. Luffynin Kaidonun karşısına çıktığı 1000. bölümü okduğumda çok büyük gaza gelmiştim. Dedimki artık bazı şeyler değişti, level atladık, dövüşler konuşmalar hareketler üst düzey olacak sonra gelinen nokta bu.. Gene hiçbir şey değişmiyor. Göreceksiniz Luffy kaidoyu dövecek ve buna rağmen sonraki arklarda Luffyi gören adamlar gene ona velet muamalesi çekecek. "İmparator" adını duyduğunda ruhunu teslim eden ne olduğu belli olmayan 100m lik kekolar bile Luffye posta koymaya devam edecek..
 
Belt dövüşüne çıkmadan önce sinek ısıran Mike Tyson misali olunca Kaido'nun durumu beni pek de rahatsız etmiyor.
Bende bunu yazıyorum ama anlayan yok. Zoro en güçlü saldırısını fatihin hakisiyle atıp diz çöktüremedi.. ki aynı Zoro, fatihin hakisini istemli eklemediği halde diz çöküceğini umuyormuş.. Bu saldırıya yakın bir tane saldırı gelmedi Luffy dışındaki adamlardan... Kınlar çok büyük iş yapmış gibi sürekli anılıyorlar...
 
@RedTeroR bu sefer fazla uçtum.🤣🤣
Ama hep bir enteresan konuşmalar oluyor,biri Adana'dan bahsediyor biri Konya'dan 🤣🤣
Kadimler çok içmişler saçmalıyorlar.

Bizim için bile efsane diyor, Law'ın meyvesi olamaz o meyveden haberleri vardı zaten. Kaido'nun meyvesi olamaz, Bigmom'ın meyvesi olamaz. Kid'in meyvesi desen ondan da haberleri var. Lastik desen ondan da haberleri vardır.
Kadimlerin haberinin olmadığı meyve mi var Wano'da ? Eşek kadar yürüyen adadan haberleri yoksa da artık o koltukları bizim mitçilere bıraksınlar, eşit miktarda haberdar oluyorlar Dünya'dan hükümet bir şey kaybetmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık