Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Zoro olayının da mantıklı olmadığını söylüyorum zaten. O dövüşlerde iyi işlenemedi ama gelip burada sırf Luffy diye çok mantıklıymış gibi davranmaya gerek yok diğerlerine yeri gelince sallıyorsunuz Luffy olunca en mantıklısı oluyor hadi oradan.
Al oku dostum belki biraz anlarsın...
LUFFY VS KAİDODA Kİ MANTIK (DETAYLI)
- luffy ilk dövüşte kızgın bir şekilde giriyor ve gözlem hakisinden yoksun iken kaido luffye karşı sarhoş modundaydı. Anlayacağınız kaido şuanki luffye karşı kullandığı sarhoş modunu o sırada da kullanıyordu.
- luffy yeniliyor ve hapise girip orada hyogorodan rakibi iten bir tekniği öğrenmeye çalışıyor fakat bunu beceremiyor.Tasmalar patlamak üzereyken hyogoronun ölmek üzere olduğunu görünce hemen tasmaya abanıyor ve burada içten patlamalı hakiyi kullanıyor. Hyogoro bu noktadan sonra luffye hakinin akışını öğretiyor (bu kısım önemli) ve ardından luffyden bigmomu bloklamasını ister buradan rahatlıkla bu hakinin büyük bir savunma artışı sağladığını söyleyebilirim. luffy eğitime başlıyor aradan zaman geçiyor ve luffy bu hakiyi normal formunda kullanabilir hale geldiğini görüyoruz fakat bir sıkıntı vardır ki luffy gear4 formunda bu hakiyi fazla güç kullandığı için kullanamamaktadır.
- onigashima savaşı başlar luffy çatıya çıkar ve kaidoya red roc adlı bir saldırı ile hasar verir ve kaidodan kan gelir. Ardından gelen kısımda gear4 açıp kaidoyu hırpalar ve vurduğu saldırılar etki ediyora benziyor fakat bu sırada içten patlamalı haki kullanmadığını söyleyebiliriz çünkü saldırıların isimleri değişmiyor ( g3 te red roc diyip gear4 için isim değişikliği olmuyor bunun tek anlamı gear4te halen içten patlamalı haki kullanamadığı içindir) gear4 sonrası luffy bitkin düşer bu sırada diğerleri luffyi korur. Luffy kendine gelir ve kaido ile tekrar dövüşmeye başladığı sırada kaido ona Ragnarok adlı bir saldırı ile bayıltır.
- luffy kendine geldiğinde kaidonun kral haki kapladığını anlamış vaziyettedir ve bunu nasıl kullanacağını zaten hyogoro ona bilmeden öğretmiştir. luffy base halinde kral haki kullanırken darbeleri temas etmeden hasar verir bunun sebebi önceden öğrendiği içten patlamalı hakidir çünkü diğer rakiplerin saldırılar temas ediyordur. Luffy kaido ile dövüşürken hakisinin yetmemesi nedeniyle kendinden geçerek suya düşer ( kendisinin suya düştüğünü, düşüş şeklinden anlayabilirsiniz ki luffy dik düşüyor)
- suya düşen luffy ilginç şekilde insanlara su içinden sesini duyurabilmektedir. Bu sesi lawın tayfasıda duyar ve luffyi kurtarırlar. Luffy sudan çıktıktan sonra yemek yer ve tekrar çatıya çıkar.
- luffy kaido ile tekrar kapışmaya başlar bu sefer luffy daha temkinli ve hakisini büyük oradan toplamış haldedir fakat fiziksel olarak çok ta iyi durumda sayılmaz diyebiliriz. Luffy kaido ile haki çarpıştırması sonucu gök yarılır buradan luffynin sahip olduğu hakinin ne düzeyde olduğunu görmüş oluyoruz.
- son gelen bölümlerde kaidonun artık ciddileşmeye başladığını görüyoruz ve yeni saldırılar kullanmaya başlıyor. Kullandığı sarhoş modunda farklı duygulara bürünüyor ve bununla beraber kapladığı haki oranını değiştiriyor bunu luffynin hakisi çok güçlü demesinden anlıyoruz çünkü luffy daha öncede hakili saldırılarına maruz kalmış fakat böyle bir laf söylememişti.




=> az buçuk bu dövüş bu şekilde ilerliyor ve yazarken bir tuhaflık görmedim. Luffy hep bu şekilde ilerleyen bir karakterdi. Serinin mantığının en azından bu dövüş için şaştığını düşünmüyorum.
 
Di mi WB'nin Roger'ın Kaido'nunkilerde değil. Sağı solu şaşırdın Ferit. Çok fena çarptı seni Luffy. İyice çocuksu bir hal aldınız.
Kendi kenize gelin güvey oluyorsunuz.
Gök yaran adam dediğinizin hakisi de daha düşükmüş bak gerçi sen onu da şaraba yorarsın sonra bizim yorumlar kötü olur xD

Komik bile değil. Sanji ve Zoro çok üst düzey saldırıyor bunu anlamadıysan nasıl anlatayım sana.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık