Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu dövüş, serinin geldiği bu noktada benim one pieceye saygım kalmadı.

Bu dövüşten okurken zevk almıyorum. Çünkü Kaido ne yaparsa yapsın Luffy inmeyecek. Herhangi bir şaşırtıcı son olmayacak.
 
Dövüşün son anlarında dıştan bir müdahale yüzünden Luffy'nin haksız bir şekilde kaybetmesi lazım. Dövüş klasik bir şekilde Luffy'nin galibiyeti ile biterse rezillik olur...
 
Sanji'nin tekme gücü artık Luffy'nin h.hakili tekmesi kadar güçlüdür. Hız konusunda geride değildir fazlası bile olabilir. Dayanıklılık ve sertlikte geridedir. Bunun üstüne Hell Memeries tarzı üst düzey saldırıları da var. Luffy'nin meyvesini kullanmadan dövüştüğü hali kadar iş yapar şu an.
Katılıyorum. Adam dış iskelet uyandırdı düşün.Kaidonun pulları benzeri etki yapması lazım mantıken. Buna rağmen fiziksel hasara karşı, lastik daha sağlamdır diyebiliyoruz. Neden ? Çünkü lanet lastik serinin en iyi meyvelerden. Kral Hakili Kaido vuruyor.Adam bana mısın demiyor yav.
 
Önceden bu kadar yazılmıyordu sanırım, bunlar hep spoilerın etkisi. Bu Oda seri de yeterince gizem kasıyor zaten, bir de spoiler ile gelen gizem ile millet kafayı yiyip buraya yazıyor sanırım, "kim abi bu yeni gelen silüet" , "niye meyveyi saklıyorlar" soruları ile beyin .. :D 6 gün de 276 sayfa yorumun mantıklı açıklamasını bulamadım başka.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık