Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün enerjisini Luffy dövüşü yazmaya harcıyor mangaka bildiğin. Spoilera göre güzel bir dövüş bölümü bizi bekliyor.

Tabi sarhoş modu falan bana saçma geliyor, ben karşılıklı vuruşlara falan bakıyorum sadece.

Şu lastik meyvesi tartışması da bir sona etse artık. Bayağı ortalama bir meyve. Hayır top tier olsa ne olur? Meyve karakterin bizzat kendi gücüdür, nokta. Meyveleri ele geçirmek zor, güçlü meyveleri elde etmek daha zor. Beyazsakal koca denizde depremi eline geçirebildiyse onun gücüdür. Aynı saçma muhabbet Roger Beyazsakal tartışmalarında da geçmişti de. Forum gram ilerlemiyor. Gerçi bu gerileme de Zoro'nun Emma ile aldığı güçlenmenin nedense kendi hakkı olmadığı, yönünde yorumlardan ortaya çıktı ya, o da ayrı bir konu.
 
Bahsedilen meyve lastik meyvesi bence, şeytan meyvesi yiyen Luffy daha önce yiyende Joy boy. Akuma= devil.. Devilin soyundan gelenlere de d. Demişler. Kaç yıllık teori de tutmuş oluyor böylece
Belki de gerçekten Luffy'nin meyvesi Joy Boy'undu ve uyanışı en son Joy Boy gerçekleştirmişti. Bu yüzden de efsane olarak kalmış olabilir.
 
Kaido'nun kozu saçma bir şey çıktığı gibi ona üstünlük de sağlamadı. Adam hala akıntıya karşı kürek çekiyor. Luffy'nin kafaya abanmış tık yok Luffy'de. Geçen bölüm de demiştim Luffy yenene kadar inmeme moduna girmiş. Kaido ne yapsa boş artık göklerden gelen bir karar var. Umarım dövüşün görselliği güzeldir de keyif alırız.
 
Evet Gomu gomu aşırı güçlü top tier bir meyve ama buna rağmen eğer Oda'nın yıldırım torpili olmasaydı lütfünün amel defteri Buggy tarafından çoktan dürülmüştü hemde taa seri başında. yada Dragon olmasaydı Smoker tarafından çoktan impel down'a felan tıkılmıştı. Yani demem o ki Lütfü meyvesinin özelliği olan G2 ve üzeri düzenler, yalıtım ve dayanıklılığa sahip olmaysaydı Buggy'i bile geçemezdi. Zaten bu yüzdendir ki hep dövdüğü adamları yeni düzen açıp dövüyor. Kaido'yu dövecek mesela, o kadar kral haki buff aldı ama hala hepimiz uyanış yada G5 bekliyoruz.. niye? çünkü meyvesi sayesinde ek bir güç almadıkça kendi gücü hiçbir zaman yetmiyor, yetmedi, yetmeyecek.



Bu arada ben seni Zoro haterı sanıyodum, özür dilerim 🤣🤣 Son derece gerçekçi bir yorum olmuş. Seriyi çok güzel analiz etmiş ve yorumlamışsın. Ama bir noktada ufak bir eksiklik olmuş gibi, Zoro demişsin ama şimdi ki Zoro mu Wano başındaki Zoro mu belirtmemişsin. O konuya bir ekleme yapayım ki yanlış anlaşılmasın: şimdiki Zoro değil, Wano başındaki Zoro WCI sonu lütfüden çok ilerdedir.
Gomu gomu buglı meyve bunun farkına varamamışlar henüz.Birde garip garip mazeretleri var.Luffy bir dahi kimse keşfedemezlerdi gearları diyorlar. Komutanlar meyvelerinin suyunu sıkmış resmen. Her yerde gömülen Smoothie'yi bile 2 dakika dövüşürken gördük.Kadın kendini büyütüp Mihawk gibi slash atmaya çalışıyor. Meyve suyu meyvesiyle nasıl kombinledin bunu ablam ya ? Sanki biz diğer karakterlerin meyvesiyle ilişkisini dibine kadar biliyoruz seride.... Ateşe,kuma falan lastikten güçlü deyip birde milleti küçümsüyorlar burada... Herneyse.

Zoro, Wano başından bu yana sadece haki bazlı gelişmez gösterdi.Sanji ise tek bir eklenti ile haki haricinde her yönden güçlendi.Luffy'ye gökten öyle bir güçlendirme yağıyor ki şuan önünü alamıyoruz...Eğer Enma öncesi Zoro>WCI Luffy diyorsan yanlışlardasın. Enma öncesi Zoro,en fazla Who's who seviyesidir. Çatıda gösterdikleriyle YC seviyesine net çıktığını gördük, Kral hakiyi eklemesiyle bildiğimiz YC1'lerin hepsinden özel bir konuma geldi. WCI Luffy'nin esamesi bile okunmaz yani.

Zoro=Sanji dediysem hater gibi görünmeme yetmiştir bence. Bu nasıl oluyor bilmiyorum ama bir şekilde Zorici arkadaşlarım alınıyor bu yoruma :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık